Zeer goed geholpen net door Madeleine. Ik had een klacht en dat is per direct verholpen.
Ik wil haar daar graag nogmaals vriendelijk voor bedanken!

klacht per direct verholpen. Super service.

Graag vermelden dat je de bank zelf moet impregneren!

Marly

Goed advies

Denken mee met de klant

Administratie, de meubels waren al binnen, maar niet met mij gecommuniceerd.

Prettig geholpen en de klacht die we hadden soepel opgelost

Service

Dennis Brueren

Zeer teleurgesteld over de afhandeling van onze klacht over een bank waarvan de rugleuning aan het verzakken is! Binnen 2 jaar gebeurt en ook gemeld maar Profijt doet er niks mee! We hebben het met... Zeer teleurgesteld over de afhandeling van onze klacht over een bank waarvan de rugleuning aan het verzakken is! Binnen 2 jaar gebeurt en ook gemeld maar Profijt doet er niks mee! We hebben het met een andere meubelmaker besproken en zij hadden er geen woorden voor! Je mag toch verwachten van een bank dat die langer dan twee jaar het aanzien waard blijft! Nu zitten we met een deken over de rugleuning om het te verbergen! Kan nooit de bedoeling zijn!

Het was een vertrouwde ervaring die ons elke keer weer goed bevalt

A. Monshouwer

Wij hebben een bankstel gekocht.

vriendelijke ontvangst in winkel en deskundig advies

bij telefonisch contact lijkt het alsof er wat moeite is om de klantgegevens boven water te krijgen.

Vriendelijk ontvangen

Denken goed mee met jou wensen

Elly van reenen

Prima bedrijf

Veel telefoon contact door langer levertijd stoelen. Super vond ik dat.
Plus erg meelevend. Ook leen stoelen gekregen super.

Door lang levertijd boden ze een tegoedbon aan door de telefoon van €50,- . Bij levering van de stoelen moest ik nog zelf vragen naar de bon. Dat vind ik wel jammer.

Luus Schilt

Nadat we een bijzetstoel hadden uitgezocht konden we meteen een afspraak maken om de stoel op te halen. De stoel was gelukkig op voorraad.