Berns

Ruime keuze, fijn geholpen en er werd meegedacht met ons.

Vooral de leuke en vriendelijke bediening en de prijs kwaliteit verhouding waren voor ons doorslaggevend.

Wanneer er bij defecten kort na de aanschaf van het meubilair een melding binnen komt wordt men vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Vervolgens nog wel 4x dezelfde klacht moeten melden bij... Wanneer er bij defecten kort na de aanschaf van het meubilair een melding binnen komt wordt men vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Vervolgens nog wel 4x dezelfde klacht moeten melden bij verschillende bedrijven voor het zover is dat er een monteur thuis komt kijken.

Sarah Peters

Ondanks het feit dat er wat dingen mis zijn gegaan, zijn we ontzettend vriendelijk geholpen en tevreden.

Contact met de medewerkers is fijn en er wordt goed meegedacht.

Zorg dat medewerkers goed op de hoogte zijn welke producten bij welke bestelling horen. En controleer wat er meegaat naar de klant!

Na bericht van de fabrikant dat de stof er niet meer was toch alle moeite gedaan om deze nog te krijgen.
Onze bank is toen toch zonder vertraging geleverd

goed op de hoogte gehouden van de levertijd

Prettig en goed advies

ja goede uitleg als je stoelen moet hebben voor je houding
zitten heerlijk bedankt

nee

Rene

Je wordt er goed en vakkundig geholpen . En er wordt mee gedacht.

Stapelbriek

Goed advies en goede verkopers met goede aflevering volgens afspraak

fam. 't Hart

Nette zaak , veel keus maar te weinig personeel.

Een verkoper meer in het weekend zou handig zijn. De prijzen zijn goed maar vreemd dat je voor bezorging moet betalen.

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Profijt is inderdaad een afhaalformule er zijn 3 opties nl gratis boedelbak, een nette bus incl brandstof voor €30 voor 2 / 2.5 uur of inderdaad bezorgen voor €65 want dat wordt uit besteed .Wat... Profijt is inderdaad een afhaalformule er zijn 3 opties nl gratis boedelbak, een nette bus incl brandstof voor €30 voor 2 / 2.5 uur of inderdaad bezorgen voor €65 want dat wordt uit besteed .Wat betreft de hoeveelheid personeel, soms zijn er pieken in de toeloop van klanten de ene keer sta je met 4 man te kijken een andere keer kom je 2 man tekort.

Bakker

Kil en slecht te woord gestaan.
Vlgs mij een chauffeur die mij even snel hielp en afgerekend heeft met mij.En dit om een kast bij jullie te kopen.
Totaal geen uitstraling.
Slechte...
Kil en slecht te woord gestaan.
Totaal geen uitstraling.
Slechte bediening.

Vriendelijker personeel, met uitleg over product zou welkom zijn.
Heb de kast zelf in elkaar moeten zetten, wat een moeilijk en ingewikkeld verhaal was.
Geen service!

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Wij hebben Mevr Bakker even gebeld en haar gevraagd wat haar zo tegen viel,dit ging o.a over de manier waarop mevr geholpen was en verwezen was waar ze de spullen op moest halen en dat er weinig... Wij hebben Mevr Bakker even gebeld en haar gevraagd wat haar zo tegen viel,dit ging o.a over de manier waarop mevr geholpen was en verwezen was waar ze de spullen op moest halen en dat er weinig uitleg was over het product en hoe het in elkaar gezet moest worden.Heb dit besproken met ons team en gaan hier meer aandacht aan besteden.

Eerst rustig kunnen rondkijken. Niet opdringerig wel de vraag of we geholpen willen worden. Uiteindelijk prima advies en hulp👍🏻