Mario potjens

Goede ervaring,vriendelijk personeel,de eetkamerstoelen die we eerst besteld hadden waren niet meer leverbaar.dit hebben ze zeer netjes opgelost.alles goed geregeld

Vriendelijk,meedenkend.

Edwin

Het is een hele mooie winkel met een betaalbaar,kwalitatief goede meubelen.

Ik heb pas een bankstel in de winkel gekocht
Ik ben goed geholpen door de mevrouw in de winkel,ik heb nog meer nieuwe meubelen nodig.
Dus ik kom wel terug om even te kijken.
Ik heb pas een bankstel in de winkel gekocht
Dus ik kom wel terug om even te kijken.
En wie weet met die mooie cheque ..... ;)

P. Andriessen

Prima, goede informatie

Advies 'op maat'

Mulders

Buitengewoon vriendelijk geholpen in advies en bestelling. Met als resultaat dat ik nu geniet van mijn ideale nieuwe bank van Profijt Meubel

Prijs kwaliteit buitengewoon ten opzichte van concurrentie. Ook de behulpzaamheid van winkelpersoneel was voorbeeldig (geweest in Breda, Helmond en gesproken telefonisch met Dave van filiaal Huissen).

De montage was goed zelf te doen, maar de plekken van de poten zou beter aangegeven kunnen worden. Een kleine stikker zou dit al kunnen oplossen.

Jan Willem Gugelot

Prettig winkelen en deskundig en vriendelijk personeel.

Ruime keuze en goede kwaliteit.

Leen bodde

Zeer goed

Goede service qua bereikbaarheid

De service was erg vriendelijk

Bezorgkosten erg duur ! En ook jammer dat er bij filialen in de buurt het product een giga wachttijd had van 12 weken!!

Wij hebben Profijt als zeer klantvriendelijk ervaren. Medewerkers zijn zeer correct en deskundig en niets is te veel. Daar staat of valt een bedrijf mee en in dit geval is het door ons als zeer... Wij hebben Profijt als zeer klantvriendelijk ervaren. Medewerkers zijn zeer correct en deskundig en niets is te veel. Daar staat of valt een bedrijf mee en in dit geval is het door ons als zeer positief ervaren.

De deskundigheid en klantvriendelijkheid van de medewerkers.

Geen verbeterpunten. Houd vast zoals het nu gaat.

Nathan Hein

Goede ervaring