Claudia

Zeer vriendelijk en heel deskundig geholpen door.Stan van Bon.

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hartstikke bedankt voor je vriendelijke woorden over onze collega Stan! Heel fijn te horen dat je deskundig bent geholpen in onze winkel. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Sonja van Zantvliet

Fijn geholpen door Madeleine, zeer deskundig en behulpzaam, wij komen al jaren hier en zijn altijd blij met onze aankopen en goede service.

Goede service en vriendelijk personeel

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hartelijk dank voor je review, Sonja! Fijn om te horen dat onze collega Madeleine jullie zo goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel... Hartelijk dank voor je review, Sonja! Fijn om te horen dat onze collega Madeleine jullie zo goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

nel gerritsen

We zijn heel prettig geholpen door madeleine

hele fijne winkel . Komen er al jaren en slagen altijd.

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hi Nel, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat onze collega Madeleine je zo goed heeft geholpen. Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe eethoek! Vriendelijke groet, team Profijt... Hi Nel, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat onze collega Madeleine je zo goed heeft geholpen. Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe eethoek! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Familie Spanjaard

Prettig, vriendelijk en deskundig geholpen door Madeleine. Fijn ook dat ze de tijd nam en ons zelf onze keuzes liet maken. Geen verkooppraatjes, wel goed advies. We zijn heel blij met onze bank!

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hi familie Spanjaard, hartelijk dank voor jullie review! Fijn om te horen dat onze collega Madeleine jullie zo uitgebreid en prettig heeft geholpen. Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe bank!... Hi familie Spanjaard, hartelijk dank voor jullie review! Fijn om te horen dat onze collega Madeleine jullie zo uitgebreid en prettig heeft geholpen. Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Ria piek

Mooie collectie meubels. We zijn zeer goed geslaagd. Goed door Madeleine geadviseerd en geholpen.

Mooie meubels met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hi Ria, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega Madeleine! Veel plezier gewenst van jullie nieuwe eethoek en relaxfauteuils. Vriendelijke... Hi Ria, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega Madeleine! Veel plezier gewenst van jullie nieuwe eethoek en relaxfauteuils. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Glenn en Wendy

Profijt

Goed advies, leenbus

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hartelijk dank voor jullie review, Glenn en Wendy!

Henk en Corry Aarntzen

Mooie, nette winkel. Alles zag er prachtig en verzorgd uit. We werden geholpen door Ignas. Hij kwam bij ons oprecht klantvriendelijk over en ook kundig. Hij dacht goed met ons mee terwijl hij geen... Mooie, nette winkel. Alles zag er prachtig en verzorgd uit. We werden geholpen door Ignas. Hij kwam bij ons oprecht klantvriendelijk over en ook kundig. Hij dacht goed met ons mee terwijl hij geen druk legde op onze besluitvorming. Kortom een winkel en personeel wat ik iedereen aan kan bevelen.

Prettig, kundig en klantvriendelijk personeel en mooie betaalbare spullen

Probeer de sfeer en uitstraling zo goed zo mooi te houden !

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hi Henk & Corry, hartelijk dank voor jullie review! Fijn om te horen dat onze collega Ignas jullie zo goed heeft geholpen. We wensen jullie veel plezier van jullie nieuwe meubels! Vriendelijke... Hi Henk & Corry, hartelijk dank voor jullie review! Fijn om te horen dat onze collega Ignas jullie zo goed heeft geholpen. We wensen jullie veel plezier van jullie nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Henriette Aalders

Mooie winkel en veel keuze.van bankstellen gordijnen enz.
Goed geholpen door het personeel Dhr Ignas Rijsemus en door Stan .
Goed advies van allebij gekregen top mannen.

Dat je goed geholpen wordt. goede uitleg van het product.

Gewoon zo goed mogelijk door gaan.

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hartelijk dank voor je mooie review Henriette. Wat super om te horen dat ons aanbod in de winkel goed is bevallen, net als het advies van onze collega's Ignas en Stan. Met vriendelijke groet,... Hartelijk dank voor je mooie review Henriette. Wat super om te horen dat ons aanbod in de winkel goed is bevallen, net als het advies van onze collega's Ignas en Stan. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

henk van reemst

Vriendelijk geholpen en heel goede uitleg en heel vakkundig

zeer goed aanbod en betaalbaar voor iedereen

kan niets bedenken

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hartelijk dank voor je mooie review Henk. Super te horen dat je vriendelijk en vakkundig bent geholpen in onze winkel en dat ook ons aanbod je goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Profijt... Hartelijk dank voor je mooie review Henk. Super te horen dat je vriendelijk en vakkundig bent geholpen in onze winkel en dat ook ons aanbod je goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Adil Zaman

We recently purchased a sofa and dining table from your company, and we're extremely pleased with both the quality of the furniture and the customer service we received.

We want to...

We want to especially appreciate Stan van Bon for his exceptional assistance throughout the process. He was incredibly helpful, knowledgeable, and made our experience smooth and enjoyable. Stan’s professionalism and attention to detail really stood out, and we are grateful for his support.

Thank you for the excellent service, and please pass along our gratitude to Stan!

Affordable price

you could have give us the same sofa which was in store and could use another sofa for show model

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hi Adil, thankyou for the detailed review! Very nice to hear that our colleague Stan helped you so well! Enjoy your new furniture. Kind regards, team Profijt Meubel Huissen