Doordat de klant ervoor kan kiezen om zijn eigen producten op te halen, zijn de prijzen van die producten lager dan bij een vergelijkbare meubelwinkel.
De klantvriendelijkheid en...
De klantvriendelijkheid en behulpzaamheid bij het afhaalpunt.

Benadering van de klant. Met een klant tegelijk bezig zijn! Een collega niet storen wanneer hij/zij bezig is met een klant. Dwz een verkoper geen andere klussen laten doen wanneer de klant wacht.... Benadering van de klant. Met een klant tegelijk bezig zijn! Een collega niet storen wanneer hij/zij bezig is met een klant. Dwz een verkoper geen andere klussen laten doen wanneer de klant wacht. Dit komt zeer onprofessioneel over.

Ria Stemerding

Heel goed. Je wordt leuk geholpen .we hebben voorheen ook al meubels gekocht bij profijt. Maar nu heb ik toch niet zon fijne smaak aan over gehouden. Wij gingen zondags de meubels op halen .toen zag... Heel goed. Je wordt leuk geholpen .we hebben voorheen ook al meubels gekocht bij profijt. Maar nu heb ik toch niet zon fijne smaak aan over gehouden. Wij gingen zondags de meubels op halen .toen zag ik een salontafel die net was binnen was gekomen. 299 euro .ik liep 14 dagen later bij woondock. Was die 249.euro.later zag ik hem op internet 229euro .Toen vond ik mijn toch in de boot genomen. Dus de volgende keer .ga ik toch ook bij anderen kijken .Want hier heb ik toch een nare smaak van over gehouden.

Ik vind op een tafel van 300euro .70 euro teveel tegen over andere winkels toch wel erg veel!!!

Onstein

Ziet er netjes uit
En goed service

Goede kwaliteit bank
Zit goed

Bankstel gekocht en later een fauteuil

Ontzettend vriendelijk personeel.

Neen

Monica Geutjes

Zeer behulpzaam en meedenkend met het oplossen van probleem

Bedrijf overzichtelijk en goed bereikbaar

Ja

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Helaas kunnen wij niet op deze review reageren omdat hij anoniem geplaatst is en wij uit het e-mail adres geen order kunnen achterhalen.Misschien wil deze klant zijn ordernummer willen melden dan... Helaas kunnen wij niet op deze review reageren omdat hij anoniem geplaatst is en wij uit het e-mail adres geen order kunnen achterhalen.Misschien wil deze klant zijn ordernummer willen melden dan kunnen wij reageren.

Frank

Zeer goed

nvt

nvt

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Wij kunnen helaas geen reactie geven omdat uit het e-mail adres niet het ordernummer achterhaald kan worden.

We zijn heel prettig geholpen in de winkel en zijn nog steeds heel blij met de gekochte meubels.

Heel klantvriendelijk en service gericht.

De levertijd zou sneller mogen.

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Order is waarschijnlijk op een andere naam besteld dan de naam in het e-mail adres dus wij kunnen op dit moment geen reactie geven op deze review omdat we niet weten waar het over gaat.

Vriendelijk en goed kwaliteit prijs verhouding

Klantvriendelijk

Wat meer info over de aangeschafte of aan te schaffen meubelen

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Levertijd is als matig beoordeeld doordat meubels vanuit belgie verlaat binnen waren gekomen.De klant was hier netjes over geinformeerd en was hier mee accoord.Hebben hebben verder ook geen... Levertijd is als matig beoordeeld doordat meubels vanuit belgie verlaat binnen waren gekomen.De klant was hier netjes over geinformeerd en was hier mee accoord.Hebben hebben verder ook geen problemen ondervonden met deze aardige klant.

franken w.

Heel fijn geholpen en goed advies gekregen

ja

nee