Goede ervaring. Bij retourneren werd er niet moeilijk gedaan, ondanks dat ik de bon kwijt was (afschrift had ik wel).

- De producten die ik heb besteld waren allemaal op voorraad.
- Ik heb één product geretourneerd. Dit ging allemaal soepel.

Prima bedrijf met veel keus

super klantvriendelijk en welwillend om dingen te verplaatsen in de winkel om zo een beter beeld te krijgen van de spullen die je koopt.

Beter geinformeerd zijn over de te verkopen producten

M.J. Anthonijsz

Bij het eerste bezoek en de aankoop waren mijn ervaringen goed. Na de aankoop slecht.
Bij de aankoop is de vermoedelijke levertijd niet gemeld, ik had hier ook niet naar gevraagd. Later zag ik dat dit vrij lang was. 7 a 8 weken voor standaard eetkamerstoelen , Bij de aankoop is gezegd dat ik de huurbus gratis zou krijgen. Toen ik een afspraak maakte voor het ophalen van de stoelen bleek dat 35 euro te zijn. Ik heb deze bus niet gebruikt.
Na ongeveer een week bleek dat bij 1 stoel het stiksel aan de voorzijde los was gelaten. Ik heb hier over gebeld en op verzoek van de service afdeling een mail met foto opgestuurd, Zij zouden het dan met de leverancier opnemen. ik kreeg een mail terug met het servicenummer van het 5 jarige All in One contract om zelf de leverancier te benaderen. Omdat dit niet lukte zou de service afdeling de leverancier benaderen en deze zou met mij een afspraak maken. Toen dat na een week nog niet gebeurd was, heb ik Profijt Meubel weer gebeld en mij werd verzekerd dat ik de afspraak binnen een week zou krijgen. Inmiddels is deze week weer om en ik ben nog geen stap verder. Intussen zijn de dopjes van de poten van de stoelen doorgesleten en is mijn vloer beschadigd. Pogingen om viltjes onder de poten te doen helpen niet, omdat de stoelen maar een heel klein draagvlak hebben. Inmiddels heb ik meubeldoppen om de poten gedaan, maar dat lijkt ook niet de juiste oplossing te zijn. Ik ben zo ongeveer ten einde raad. Dus mijn ervaringen zijn tot nu toe heel slecht.

Doen wat je belooft.

Salay y a m

Ik ben erg blij met uw dienst en hopen zo blijft en heb ik andere mensen vertelt hoe goede serves u heeft

afspraak was uitstekend bezorg ook prima lever tijd perfect en zoooooo

Ringo Razing

Vriendelijk personeel. Nemen de tijd voor je. En niet opdringerig wat wij zeer belangrijk vinden.

Niet opdringerig

Geen.

H.A.J. Scholten

Een bedrijf waar je ongedwongen kunt winkelen en vriendelijke mensen die je te woord staan.

Burgmeijer

Zeer vriendelijk en zeer behulpzaam geef een goede atvies voor de meubels en passen vloeren er bij ook kun je ook voor kleur atvies terecht waar de meubels zeer mooi uit komt

Bij de winkel komen de meubels zeer mooi uit en de uitstraling is zeer goed te noemen, alles is in harmonie en goed aangekleed

Bij het bestellen van het bedrukt gaat er wel wat mis daarom is het atvies om dit goed in de gaten te houden vooral omdat het in de fabriek nog wel wat hapert zoals wat brandsporen bij het boren... Bij het bestellen van het bedrukt gaat er wel wat mis daarom is het atvies om dit goed in de gaten te houden vooral omdat het in de fabriek nog wel wat hapert zoals wat brandsporen bij het boren deze kan zeker een verbeteringen plaats vinden

Dick Pagie

Erg prettig, vriendelijk en ter zake kundig.

Van Veldhuizen

Hele goede ervaring en goede service

Goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
En erg fijn dat wij zo goed geholpen zijn. Wij hadden een bank gekocht bij Janssen totaal meubelen. Helaas was dit niet goed gegaan en mochten we iets anders uitzoeken. Dit lukte niet bij hen en kwamen hem uiteindelijk bij profijtmeubel. Erg goed geholpen toen

Misschien iets nettere uitstraling in de winkel.

Goed.

Nee.