Treep

Verkopen doen ze goed en zijn vriendelijk, de service is slecht

vriendelijk weten waar ze over praten

de naservice is erg slecht

fam.: J.de Vos.

Bij de aanschaf van de twee stoelen is alles goed gegaan, maar bij de aflevering constateerden wij een aantal
oneffenheden, die naar het eerste bezoek aan de winkel opgelost zouden worden, dit via de fabrikant, maar
we hebben na drie weken nog niets van hen vernomen. In de winkel zeiden ze ons dat het goed zou komen.
(Twee keer is er een mijnheer bij ons thuis geweest om foto"s te nemen van onze klacht)

Goede organisatie met leuke prijzen

Zou graag bezorgkosten weglaten mensen kopen een grote aankoop jammer dat je daar nog kosten voor moet maken

Ahmet Can

Goed advies en inzicht over de mogelijkheden gekregen met betrekking tot de aankoop van een bankstel. Na ontvangst van de bankstellen hebben wij geconstateerd dat er een streep in de stof zelf zat.... Goed advies en inzicht over de mogelijkheden gekregen met betrekking tot de aankoop van een bankstel. Na ontvangst van de bankstellen hebben wij geconstateerd dat er een streep in de stof zelf zat. Dit hebben wij aangegeven en binnen no-time hebben wij een nieuwe kussen ontvangen. De service hebben wij zeer positief ervaren en uiteindelijk een mooie bankstel geplaatst waar wij zeer tevreden over zijn.

Binnen de afgesproken periode zijn de bankstellen geleverd. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Goede service, duidelijke afspraken, fijne winkel

Maassen schuiling

Super goed en vriendelijke en goed geholpen

Patrick Lubach

In eerste instantie een prima bedrijf. Goede service en vriendelijk personeel. Na de bestelling zouden wij op de hoogte worden gebracht wanneer er ook maar 1 ding binnen zou komen. Uiteindelijk... In eerste instantie een prima bedrijf. Goede service en vriendelijk personeel. Na de bestelling zouden wij op de hoogte worden gebracht wanneer er ook maar 1 ding binnen zou komen. Uiteindelijk tweemaal zelf gebeld en bleek vrijwel alles al binnen te zijn, echter de bank en stoelen niet.

Bij levering veel schade ontdekt. Aan zowel de kast, eettafel als het kleine tafeltje bij de bank. Alles snel vervangen, dat was erg fijn.

Wij zijn aan het verhuizen, dus er slingert wel wat rond. Uiteindelijk een sticker van een doos op de eettafel gekomen, die er af getrokken en tafel is direct weer beschadigd. Kwaliteit laat dus sterk te wensen over. Hierover moeten wij nog in contact treden met Profijt/Janssen.

Prima bestelling en mooie meubels.

Bij levering veel schade, nu al weer kleine schade. Kwaliteit laat zeer te wensen over.

A.J.Snijder

Prima bedrijf prijs kwaliteit is goed.

Vriendelijk personeel dat ook mee denkt.

Barry

We hadden al eerder een bepaalde lijn meubels gezien, welke uit het assortiment gaat. De verkoopster heeft ons echt geweldig geholpen door bij diverse filialen de meubels die wij graag wilde hebben... We hadden al eerder een bepaalde lijn meubels gezien, welke uit het assortiment gaat. De verkoopster heeft ons echt geweldig geholpen door bij diverse filialen de meubels die wij graag wilde hebben te reserveren en vervolgens ook nog op een zeer korte termijn te kunnen leveren(ophalen)

Zoals al aangegeven erg goed en deskundig geholpen door de verkoopster. Daarnaast geweldige service, snelle levering en het lenen van de bus om onze meubels op te halen

Voor de vestiging in Huissen niet, maar vestiging Wijchen (slecht geholpen!!) zou eens een keer kunnen gaan kijken hoe ze het in Huissen aanpakken, misschien dat ze daar dan ook iets meer gaan... Voor de vestiging in Huissen niet, maar vestiging Wijchen (slecht geholpen!!) zou eens een keer kunnen gaan kijken hoe ze het in Huissen aanpakken, misschien dat ze daar dan ook iets meer gaan verkopen

J. v.der kort

Ik werd zeer vriendelijk en goed geholpen

ik ben volkomen tevreden