Ingrid Barten

Mooie meubels, veel keus. Vriendelijk en uitgebreid geholpen door Stan van Born.

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring Ingrid! Mochten we nog wat kunnen verbeteren, dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Sam

Goede hulp met goed advies van Madeleine.

Erg vriendelijk personeel met goed advies. Er wordt goed meegedacht.

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hi Sam, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Madeleine je goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst van je nieuwe bank en bijzettafel. Vriendelijke groet, team Profijt... Hi Sam, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Madeleine je goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst van je nieuwe bank en bijzettafel. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Peters

Goed advies en erg vriendelijk geholpen door Joep

Erg nette en opgeruimde winkel

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat onze collega Joep je zo goed en vriendelijk heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel... Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat onze collega Joep je zo goed en vriendelijk heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

J.G. Hulsman

Fijn geholpen door een dame.

Goede uitleg

Weet niet

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door onze collega. Veel plezier gewenst van je nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Charlotte Milder

We zijn goed geholpen door Madeleine en Ignas. Ik was er met mijn vriend en schoonmoeder. Ze hebben mijn schoonmoeder alle tijd gegeven die ze nodig had om de stoel en stof uit te kiezen. Ze waren... We zijn goed geholpen door Madeleine en Ignas. Ik was er met mijn vriend en schoonmoeder. Ze hebben mijn schoonmoeder alle tijd gegeven die ze nodig had om de stoel en stof uit te kiezen. Ze waren geduldig en hebben de voor - en nadelen van de verschillende stoffen uitgelegd. Ze dachten met ons mee en dat heeft mijn schoonmoeder als zeer prettig ervaren

Ervaring, deskundigheid en klantvriendelijkheid. Ze denken met je mee. Ze proberen bij de behoefte van de klant aan te sluiten en dat is zeer prettig.

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hi Charlotte, hartelijk dank voor je mooie review. Super om te horen dat onze collega's Madeleine en Ignas alle tijd hebben genomen om je schoonmoeder uitgebreid te adviseren. We wensen haar veel... Hi Charlotte, hartelijk dank voor je mooie review. Super om te horen dat onze collega's Madeleine en Ignas alle tijd hebben genomen om je schoonmoeder uitgebreid te adviseren. We wensen haar veel plezier van de nieuwe stoel! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Marianne Jasper

Je wordt er prettig geholpen, nemen alle tijd voor je. Er is genoeg keuze en betaalbaar

Fijne winkel , vriendelijk personeel, betaalbaar

Ga zo door

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hartelijk dank voor je mooie review Marianne! Heel fijn te horen dat je prettig bent geholpen in onze winkel en dat ook ons assortiment goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel... Hartelijk dank voor je mooie review Marianne! Heel fijn te horen dat je prettig bent geholpen in onze winkel en dat ook ons assortiment goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Bets veugelink peters

Top winkel vriendelijk geholpen goed advies en de service is topie keuze genoeg aan meubelen en de prijs is ook oke

Ze kunnen goed advies geven als je er zelf niet uitkomt en een lekker bakkie koffie

geen verbeter punten

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hartstikke bedankt voor je mooie review Bets! Leuk dat je onze collega's zo in het zonnetje zet en dat ook de kop koffie heerlijk heeft gesmaakt. Ook in de toekomst staan wij (en de koffie) weer... Hartstikke bedankt voor je mooie review Bets! Leuk dat je onze collega's zo in het zonnetje zet en dat ook de kop koffie heerlijk heeft gesmaakt. Ook in de toekomst staan wij (en de koffie) weer graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Anita

Fijne en vriendelijke medewerkers, goede service!

Servicegericht, vriendelijk en professioneel

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden en mooie 5 sterren review Anita! Leuk dat je onze medewerkers zo in het zonnetje zet. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

W. van Ark

Madeleine heeft de tijd genomen om ons goed te informeren, zodat wij wel overwogen een keuze hebben kunnen maken.

tijd voor de klant en heel klantvriendelijk

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Madeleine jullie heeft geholpen bij het maken van een keuze. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe meubels. Vriendelijke groet, team... Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Madeleine jullie heeft geholpen bij het maken van een keuze. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe meubels. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Frans Derksen

Meer dan prima geholpen door Madeleine in Huissen.
Goed geadviseerd.
Mijn indruk is dat zij het ook leuk vindt om je te helpen.
Ik zou zeggen puur winst voor zowel Profijt als mijzelf.

Klantvriendelijkheid-rustig de klant de tijd geven om te beslissen-prima parkeergelegenheid

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Frans! Fijn te horen dat je goed bent geadviseerd door Madeleine in onze winkel en dat ook de parkeergelegenheid bij onze winkel goed is bevallen.... Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Frans! Fijn te horen dat je goed bent geadviseerd door Madeleine in onze winkel en dat ook de parkeergelegenheid bij onze winkel goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.