Mijn ervaring met profijt meubel is uitstekend. De keren dat ik in de winkel ben geweest ben ik zeer goed geholpen. Daarnaast werd mij bestelling snel en goed geleverd.

Behulpzaam en vriendelijk personeel

Ik heb een mooie kapstok aangeschaft.

Ik kon in eerste instantie de desbetreffende kapstok niet vinden, ik had deze in een ander filiaal gezien. Ik werd goed geholpen met het bestellen ervan en kreeg netjes de optie om het showmodel mee... Ik kon in eerste instantie de desbetreffende kapstok niet vinden, ik had deze in een ander filiaal gezien. Ik werd goed geholpen met het bestellen ervan en kreeg netjes de optie om het showmodel mee te nemen.

Wat een ding blijft...de levertijd.

Hans

Snelle eerlijke hulp, vlug geholpen en dringt niets op aan klant.

Klant op gemak en vrij in zelf uitproberen en/of professionele hulp bijroepen.

Administratief afhandelen duurt wat lang als de koop inmiddels besloten is.

W. Siksma

Mooie toonzaal - veel keus - afspraken nagekomen - de bank lijkt goed

nakomen van afspraken

D.H. van Kalsbeek

Goede service en vriendelijk personeel

Geeft de klant de mogelijkheid eerst rond te kijken, dat is prettig, omplaats dat er iemand naar je toe komt als je de winkel binnen stapt

Personeel iets beter zichtbaar

Positief

Jelmer de Boer

Goed en vriendelijk geholpen .

Gerda en Jelmer

De medewerker heeft ons goed advies gegeven. De levertijd viel ons mee en we konden gratis een boedelbak lenen!

Ruime keus, uiteindelijk bank gekocht waar we blij mee zijn.

geen opdringerige verkopers, maar wel beschikbaar als er vragen zijn

gemiste oproep gehad op maandag ochtend van jullie over de levering, niet terug gebeld, heb op woensdag zelf gebeld. Klantvriendelijker zou zijn geweest of voicemail inspreken met het verzoek terug... gemiste oproep gehad op maandag ochtend van jullie over de levering, niet terug gebeld, heb op woensdag zelf gebeld. Klantvriendelijker zou zijn geweest of voicemail inspreken met het verzoek terug te bellen of zelf snel weer contact op te nemen,

M. Westerdijk

We hadden een Knudsen stoel gekocht met een deskundige uitleg van Dhr Boersma.
Bij aflevering bleek dat er een beschadiging in de stoel bekleding zat.
Dit is perfect opgelost door de...
We hadden een Knudsen stoel gekocht met een deskundige uitleg van Dhr Boersma.
Bij aflevering bleek dat er een beschadiging in de stoel bekleding zat.
Dit is perfect opgelost door de service afdeling.
We hebben een nieuwe stoel uitgezocht, ook weer met een deskundig advies door een mevrouw (waar kik de naam kwijt ben).

Ja, als er gebreken of anderzins wat is word het altijd opgelost tot tevredenheid van de klant (Wij dus)