Precies de stoeltjes die wij zochten. Andere stof? geen probleem. Goed geadviseerd. Volgens afspraak geleverd. Aardige medewerker in afhaalmagazijn.

prima kwaliteit/prijsverhouding

T,Rosier

vriendelijke medewerkers en goed advies

wij hebben een eettafel gekocht en daar een handleiding voor het onderhoud bij gekregen.
jammer dat er niet een onderhoudsetje bijzat

Sabine

Fijn bedrijf, mooie stoelen gekocht

Sterke punten vind ik dat de winkel een breed assortiment heeft, duur en goedkoop en veel verschillende producten ik zou zeggen voor ieder wat wils. Personeel vond ik erg klantvriendelijk en ik... Sterke punten vind ik dat de winkel een breed assortiment heeft, duur en goedkoop en veel verschillende producten ik zou zeggen voor ieder wat wils. Personeel vond ik erg klantvriendelijk en ik vond het fijn dat ik kon kiezen voor de optie om de stoelen naar een ander filiaal te laten transporteren zodat ik ze daar kon afhalen.

We moesten de stoelen zelf in elkaar zetten en doordat de stof op de stoelen is geniet zaten er ook nietjes in een paar schroef gaatjes waardoor wij met geen mogelijkheid de schroeven erin konden... We moesten de stoelen zelf in elkaar zetten en doordat de stof op de stoelen is geniet zaten er ook nietjes in een paar schroef gaatjes waardoor wij met geen mogelijkheid de schroeven erin konden draaien. Dat was een minpuntje qua het in elkaar zetten. Verder geen opmerkingen over de winkel of het personeel dat was keurig.

Frank

Zeer prettig geholpen. Goede informatie en goede kwaliteit prijs

Zeer vriendelijke verkoper

De uitstraling van de showroom mag wel wat hipper

E.Kramer

We zijn bijzonder goed geholpen door uw medewerker Bernhard Mijnders ,Dit in tegenstelling met de madewerkers van Buitenpost waar ze elkaar nogal tegen spraken .Ook in Wolvega waar ik meer ter... We zijn bijzonder goed geholpen door uw medewerker Bernhard Mijnders ,Dit in tegenstelling met de madewerkers van Buitenpost waar ze elkaar nogal tegen spraken .Ook in Wolvega waar ik meer ter oriëntatie was waren ze erg behulpzaam.

zie boven

iets ruimere opzet maar dat zal wel komen door ruimte gebrek

Een goed bedrijf met een ruime keuze

een ruime keuze

is goed

Je wordt altijd vriendelijk geholpen met deskundig advies. Wij hebben hier al diverse meubelen gekocht.

geen mening

wij zijn wel tevreden

s de koe

Normaal

Ruime mooie keuze in meubelen.vriendelijk personeel met goede adviesen over het product.

klantvriendelijk,en het bezorgen prima in orde. prima bezorgers !

geen.