Vriendelijk geholpen, goede adviezen

Wordt prettig geholpen alleen jammer dat als er problemen zijn het wel opgelost wordt maar duurt een beetje lang kan aan van alles liggen dat kan ik niet beoordelen

sneller handelen met leveren

W. Schaeffer

We deden nog een bestelling van 2 stoelen waarvan er al 4 in gebruik hadden. We werden vlot geholpen doordat de bediende de bestelling direct op de computer invulde en we stonden weer snel buiten.

Fam dekkers

Netjes geholpen vriendelijk personeel

Zeer slecht eerst week van januari een twee zitbank besteld nu week 17 nog geen bank nu zou het weer week 18 worden ze kunnen niets garanderen en hou je maar aan een lijntje tot ik de bank wilde... Zeer slecht eerst week van januari een twee zitbank besteld nu week 17 nog geen bank nu zou het weer week 18 worden ze kunnen niets garanderen en hou je maar aan een lijntje tot ik de bank wilde afzeggen gaan ze dreigen met een boete nu wel geannuleerd sta je als klant na drie maande met lege handen.

nee

heel veel niet liegen niet dreigen

Reactie Profijt Meubel Middelburg:

Geachte mevrouw Jobse,
Bedankt voor uw review.
Geachte mevrouw Jobse,
Bedankt voor uw review.
Zoals al reeds besproken vinden wij het zeer vervelend dat wij de levertijd van uw bestelde bank niet na kunnen komen. Helaas zijn wij hierin ook afhankelijk van wat de fabrikanten aan ons doorgeven, wat wij keer op keer aan u hebben doorgegeven. Dat u hierdoor het gevoel krijgt dat u aan het lijntje wordt gehouden vinden wij vervelend, waarvoor nogmaals onze excuses.
Echter zijn wij ervan overtuigd u met een tegemoetkoming van 20% op het aankoopbedrag en een gratis bezorging u een passende compensatie te hebben geboden voor de vertraging van uw bestelling. Helaas heeft u er voor gekozen om van de koop af te zien.
Vertrouwende erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groeten,
Profijt Meubel Middelburg

Wendy

Bank gekocht bij Profijt meubelen. bank geleverd binnen de te verwachten leveringstijd. echter op 1 kussen al zichtbare plooivorming bij levering. andere zitkussen duidelijk niet. Profijt meubel en... Bank gekocht bij Profijt meubelen. bank geleverd binnen de te verwachten leveringstijd. echter op 1 kussen al zichtbare plooivorming bij levering. andere zitkussen duidelijk niet. Profijt meubel en de service afdeling om advies gevraagd. ik kreeg het gevoel dat daar erg afwijzend tegen over werd gestaan. je krijgt oa. te horen dat de stof ongeveer een half jaar nodig heeft om zich te vormen... ik denk dat er dan al aardig wat mensen zijn afgehaakt. wat mij betreft kan de klantenservice beter, meer klantgericht. ook toen de monteur kwam werd er gezegd, oh daar wordt vaker gezeten: NEE dit was al bij levering zo. geen speculaties doen!

aantrekkelijk geprijsd, goed advies en hulp gekregen bij de aanschaf van de bank

neem de klant serieus en geeft deze niet het gevoel dat je hem af wilt wimpelen

Wat ze zeggen streven ze na .Je kan ze op hun woord vertrouwen.

Corina

Uitstekend!

X

X

Gors

Levertijd zou wezen febr...., tot nu toe nog steeds geen tafel en stoelen.