Zeer positief.
Zeer klantvriendelijk. Men liet ons rustig alles bekijken en later veel advies gegeven. Binnen een maand al geleverd
75 Euro om te bezorgen wel erg veel. Wel een vriendelijk iemand die kwam.
75 Euro om te bezorgen wel erg veel. Wel een vriendelijk iemand die kwam.
betere service
Niet zo zeer, ik wist al vooraf waar ik voor kwam.
zeer goed bevallen prima gezellige winkel heb reeds mijn vriendin deze winkel aanbevolen en ook zij is prima geholpen en ook geslaagd 👍👍
Prijs-kwaliteit
Nette winkels
Persoonlijke aandacht
1. Wat aandacht kan verdienen is de overdreven hoeveelheid plastic en schuimmatten van het verpakkingsmateriaal. Het kostte veel tijd om het allemaal open te maken (met risico op schade!) Ik moest...
Goedendag,
Bedankt voor uw review en feedback.
De reden dat er veel plastic en schuimmatten gebruikt wordt bij het verpakkingsmateriaal is om het artikel te beschermen.
Artikelen leggen...
Men was alleen vergeten te bellen dan onze producten binnen waren, zodoende hebben we wat lang moeten wachten.
Vriendelijkheid van het personeel; van zowel de verkoopsters als de magazijnmedewerker.
Ik kan niets verzinnen.
Ja
als iets duurder wordt doordat je bijvoorbeeld het meubel in een ander kleur wilt bestellen, dan graag duidelijk vermelden bij het artikel
het extraatje bij de aankoop van iets vinden wij...