R. van der Vorm

Prettig bedrijf om te winkelen. Goed advies.

H.w.bodaan

Verder een bankstel gekocht

geertje

Vriendelijke en correcte service, prachtige meubelen en een prima afwikkeling van een retour product.

vriendelijkheid van de medewerkers, meedenken en service worden erg op prijs gesteld

Gezellige leuke winkel

We werden gebeld dat de bestelling later kwam en het kwam nog eerder dan de afgesproken latere datum

Groter assortiment

Nel Bosman

Vriendelijk personeel je krijgt goed advies mooi assortiment voor ieder wat wils. Is er iets niet goed geleverd of je hebt problemen met een artikel wordt het netjes opgelost .

Goede service

Niet nodig

H.koster

Fijne zaak. Goede hulp en deskundige begeleiding.

steentjes

goede sortering

op tijd leveren

R.Zuijderwijk

Goed.

Neemt de tijd voor de klant.

Helaas verkeerde kleur poten geleverd.

Gijs Kortekaas

Het is prettig vertoeven bij Profijt Meubel Naaldwijk.
Wat je kan verwachten is goed advies en vakkundig personeel.
Wanneer je een keus hebt gemaakt wordt tijdens een heerlijk kopje...
Het is prettig vertoeven bij Profijt Meubel Naaldwijk.
Wat je kan verwachten is goed advies en vakkundig personeel.
Wanneer je een keus hebt gemaakt wordt tijdens een heerlijk kopje koffie de koop gesloten en besproken wanneer de levering zal plaatsvinden....
Zelf ophalen behoort tot de mogelijkheden maar het kan ook bezorgt worden tegen een geringe meerprijs.
Wij kunnen zeggen dat alles vlekkeloos is verlopen en zijn heel tevreden met onze nieuwe bank.
Wij raden iedereen aan om eens een kijkje te nemen bij Profijt Meubel in Naaldwijk....een echte aanrader voor elke portemonee!!!!!!

goed advies

Toen onze bank werd bezorgd bleek deze niet in de lift te passen, gelukkig mochten wij de lift van onze buren gebruiken welke is gekoppeld aan ons flatgebouw en galerij.
Daar na was het een...
Daar na was het een hele tour om de bank in de woonkamer te krijgen maar uiteindelijk hebben de bezorgers het toch voor elkaar gekregen na veel pas en meetwerk,
Misschien een tip om met de klant goed uit te zoeken of een grote bank wel gaat passen.

connie

Gewoon mensen geen verkooppraat

vrolijke dames die je te woord staan en alles kan of ze gaan zo proberen te maken dat het kan

gratis bezorging boven de 500