Een tevreden klant

Fijne winkel, gastvrije ontvangst, goed advies bij keuze en besluitvorming. Kortom top en een aanrader!

Opvallend positieve benadering door verkooppersoneel. Open advies en terugkoppeling

Afhalen van goederen zou iets gestructureerder kunnen gaan. Met name communicatie tussen logistiekmedewerkers.

Ik ben proffesioneel geholoen door de verkoopster, ik was een paar jaar terug al eens wezen informeren naar een bankstel. En dat wist zij zich nog te herinneren, dat alleen al vind ik een... Ik ben proffesioneel geholoen door de verkoopster, ik was een paar jaar terug al eens wezen informeren naar een bankstel. En dat wist zij zich nog te herinneren, dat alleen al vind ik een complimentje waard, want bij mij duurde het langer dat ik wist dat zij me geholpen had.

Deskundige informatie

Het zou iets minder vol migen staan met kleine artikelen als je binnenkomt, dat maakt het wat rommelig.

Mw de Jong Bijloo

Uitnodigende benadering. Artikel binnen afgesproken periode geleverd.

Benadering verkoopster prettig.

Yvonne Koene

personeel niet opdringerig, precies zoals wij het als prettig hebben ervaren.

Was prima, houden zo

Jos Kuiters Schiedam

Voor de 2e keer een bankstel gekocht bij Profijt Meubelen.
De 1e keer in Vlaardingen nu in Naaldwijk.
Voor de 2e keer een bankstel gekocht bij Profijt Meubelen.
De 1e keer in Vlaardingen nu in Naaldwijk.
We hebben een hoekbank gekocht maar er was 1 deel te weinig geleverd zodoende moeten we nog ongeveer 6 weken wachten op het ontbrekende deel. Zijn we niet echt blij mee ook niet omdat er geen genoegdoening van Profijt is aangeboden t.a.v. jullie fout.
Ook hadden wij het bankstel besteld met een extra laag erover heen waardoor we 5 jaar garantie hebben voor de bekleding, maar tot onze verbazing kregen we spuitbussen mee die we zelf over het bankstel heen moesten spuiten. Dit is door de verkoopster niet aan ons gemeld, vind ik een flinke nalatigheid.
Over de kwaliteit van het bankstel heb ik geen klacht(en) maar over bovenstaand wel........

Uitstraling van de winkel en de kwaliteit van de goederen zijn goed, niks op aan te merken.

aftersales, zie boven, ik had wel iets van genoegdoening willen ervaren en niet alleen het ontbrekende deel na 6 weken gratis naleveren.

Reactie Profijt Meubel Naaldwijk:

Bedankt voor uw reactie. Wat jammer dat er een deel ontbrak van uw bestelling. Gelukkig kunt u de bank gewoon neerzetten en gebruiken. Het tussenstuk is besteld en wordt zoals afgesproken bij u... Bedankt voor uw reactie. Wat jammer dat er een deel ontbrak van uw bestelling. Gelukkig kunt u de bank gewoon neerzetten en gebruiken. Het tussenstuk is besteld en wordt zoals afgesproken bij u thuis geleverd. Wat betreft het inspuiten van de bank en de desbetreffende garantie die daarbij hoort. Het is zeker niet de bedoeling als verkopers om de klant foutief voor te lichten. Het is echter wel een aandachtspunt om verwarring in de toekomst te voorkomen.
Met vriendelijke groet ,
Profijt Meubel Naaldwijk

Mijn ervaring met Profijtmeubel Naaldwijk was goed. Ik ben goed geadviseerd en levering is volgens afspraak verlopen.

Genoeg keuze in de verschillende producten

Ik zou het prettig vinden als de bezorging ook vanuit de winkel wordt geregeld en dat dit boven een bepaald aankoopbedrag gratis is. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat de meubeltaxi de bezorging... Ik zou het prettig vinden als de bezorging ook vanuit de winkel wordt geregeld en dat dit boven een bepaald aankoopbedrag gratis is. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat de meubeltaxi de bezorging ook uitstekend heeft geregeld. Maar ik denk dat mensen schrikken dat je boven een bepaald tijdsbestek moet bijbetalen. Dat vond ik zelf een beetje vreemd, het kan ook voor de klant overmacht zijn als de lift bijvoorbeeld veel in gebruik is.

Esmeralda Tieleman

Ik vind het fijn om bij jullie mijn meubelen te kopen. Mooie meubelen, precies voor mijn budget. Ook de verkoopsters zijn super aardig en denken met je mee.

Prijs/kwaliteit verhouding super goed

Nou nee.

Goed geholpen, aardig en kundig personeel.

Personeel neemt de tijd voor je en laten alle opties voorbijkomen.

Dat profijt zelf geen bezorgservice heeft. Je kan wel laten bezorgen, maar dan moet je zelf een bezorgtaxi regelen. Sommigen kleine pakketten kan je afhalen, maar met een personenauto gaat het... Dat profijt zelf geen bezorgservice heeft. Je kan wel laten bezorgen, maar dan moet je zelf een bezorgtaxi regelen. Sommigen kleine pakketten kan je afhalen, maar met een personenauto gaat het afhalen van bijv. een bankstel wat moeilijk. Dus voor het kopen van een bank zal ik niet zo snel naar Profijt gaan. Ik zou graag zien dat als je bij Profijt iets koopt je in de winkel gewoon de keuze hebt of je iets wilt laten bezorgen en dat dit dan door Profijt geregeld wordt. Zoals je dit bij andere winkels gewend bent.

Reactie Profijt Meubel Naaldwijk:

Goedendag,
Bedankt voor uw review.
Profijt Meubel is een afhaalformule.
Al onze prijzen zijn gebaseerd op het zelf afhalen van de gekochte meubels.
U kunt uw gekochte meubels zelf af...
Goedendag,
Bedankt voor uw review.
Profijt Meubel is een afhaalformule.
Al onze prijzen zijn gebaseerd op het zelf afhalen van de gekochte meubels.
U kunt uw gekochte meubels zelf af halen met eigen vervoer d.m.v. grote auto/bus etc.
Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze aanhanger of huurbus, hier kunt u veel in vervoeren.
Wij bieden ook een bezorgservice aan.
Dit wordt gedaan door De Meubeltaxi en moet u inderdaad zelf regelen.
Hiervoor hebben wij gekozen omdat het niet handig is als wij daartussen zitten.
U weet zelf uw agenda en De Meubeltaxi hun agenda, zodat u samen duidelijke afspraken kunt maken.
Als wij hier tussen zitten ontstaat er misschien miscommunicatie, en dat is zeker niet de bedoeling.
Wij wensen u veel plezier met uw aangekochte meubels.
Profijt Meubel Naaldwijk

Fam Storm , s-Gravenzande

Komen al heel wat jaartjes bij profijt in Naaldwijk .Al meerdere meubels daar gekocht in al die jaren . Een keer een klacht gehad maar die is naar tevredenheid opgelost . Vriendelijk personeel die... Komen al heel wat jaartjes bij profijt in Naaldwijk .Al meerdere meubels daar gekocht in al die jaren . Een keer een klacht gehad maar die is naar tevredenheid opgelost . Vriendelijk personeel die bereid is je te helpen wasr nodig is . Gaan eerdaags verhuizen maar als we meubels nodig hebben gaan we zeker weer naar Profijt .

Dat er altijd koffie voor de klant is .

Niet .