van Cortenberghe F

Gimiddeld

Kan altij beter maar dit was goed

Ria de Neijs

Lieve medewerkers onwijs goed geholpen. Geweldige meubels voor elk wat wils en voor een elk budget. De verhuisservice is ook uniek, snel en zorgvuldig ook als je je oude meubels wil verhuizen naar... Lieve medewerkers onwijs goed geholpen. Geweldige meubels voor elk wat wils en voor een elk budget. De verhuisservice is ook uniek, snel en zorgvuldig ook als je je oude meubels wil verhuizen naar iemand anders. Ga zo door ?

Service en vriendelijkheid medewerkers spreken je niet direct aan laten je eerst op je gemak rond kijken onder het genot van een kopje koffie.?

Erg vriendelijke personeel en een kwalitatief goede bank voor een mooie prijs.

Snelle levertijd

Bezorging duurt te lang

Saskia van Zon

Heel klantvriendelijk geholpen en goede uitleg gehad over wat er allemaal mogelijk is qua opstelling en materiaalkeuze.

Goede uitleg wat er allemaal mogelijk is.

Niets

Profijt Naaldwijk.
Profijt Naaldwijk.
We zijn in Profijt Naaldwijk geslaagd voor een tweetal banken. Hierbij deskundig geadviseerd, vriendelijk geholpen, en de afleverafspraken zijn nagekomen. Kortom: deskundig, vriendelijk, redelijk geprijsd en betrouwbaar. Ik zeg: tot ziens !

Fam. van der Steen, Wateringen

deskundigheid, redelijke prijzen voor de producten

Positief

Vriendelijk personeel. Men krijgt alle gelegenheid rustig rond te kijken en vragen te stellen.

Nvt

Mw V lut

Klantvriendelijk, goed geholpen met onze keuze.

Deskundig advies gehad, en veel keuze

Afspraak met bezorging verliep niet geheel vlekkeloos. Moet beter gecommuniceerd worden.
Bezorgdienst heeft goed geholpen.

Donna Price

Fijne winkel en goede service. Zou ik zeker aanbevelen

Service was uitstekenx

Marco Sudmeier

Ervaring met het bedrijf was goed en vriendelijk personeel

Goeie service en lekkere koffie

Zijn heel goed geholpen

De klantvriendelijkheid