A visser

Lange wachten op de meubels hoektafel gekocht te klein salontafel besteld weer lang wachten het fijne was dat de hoektafel wel terug mocht eert zei ze zelf contact op te nemen maarnaar aan dringen... Lange wachten op de meubels hoektafel gekocht te klein salontafel besteld weer lang wachten het fijne was dat de hoektafel wel terug mocht eert zei ze zelf contact op te nemen maarnaar aan dringen hebben ze het zelf gedaan

Iets meer servse

Reactie Profijt Meubel Naaldwijk:

Goedendag familie Visser,
Bedankt voor uw review!
Het is altijd fijn om feedback terug te krijgen zodat we ervan kunnen leren.
Wat betreft de levertijd is dit u van te voren vertelt,...
Goedendag familie Visser,
Bedankt voor uw review!
Het is altijd fijn om feedback terug te krijgen zodat we ervan kunnen leren.
Wat betreft de levertijd is dit u van te voren vertelt, omdat deze leverancier vaste levertijden hanteert.
Uit extra service hebben we de door u bestelde hoektafel terug genomen en voor u de salontafel besteld, hier zit uiteraard levertijd aan vast omdat we deze serie niet op voorraad hebben.
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels!
Profijt Meubel Naaldwijk

Vriendelijke bediening, ze vertrouwen op de klant en de klant op Profijt Meubelen.

behoeft geen verbeteringspunten te hebben!

N.Noort

Zeer prettige winkel om als je het eigenlijk niet precies weet, toch met de juiste meubelen voor jouw huis gekocht te hebben de deur uit telopen en dan na twee maanden precies datgene in huis te... Zeer prettige winkel om als je het eigenlijk niet precies weet, toch met de juiste meubelen voor jouw huis gekocht te hebben de deur uit telopen en dan na twee maanden precies datgene in huis te hebben wat je leven een stuk aangenamer maakt

Vakmanschap en service

fam Olierook

We zijn heel prettig en professioneel behandeld bij onze aankoop,

Er werd meegedacht en we kregen stalen mee om thuis te bekijken.

Er kon niet onderhandeld worden over het (gratis) bezorgen binnen de deal, achteraf was dit geen probleem omdat een boedelbak ter beschikking werd gesteld,

Kit

Goed advies en hulp bij afhalen

Ruimte nog meer open maken, sommige plekken te hoekerig

Mata Boudewijn

Wat we besteld is keurig netjes bezorgd, en voldoet aan onze eisen, absoluut tot heden geen klachten.

Wat wij wilde en uitgezocht hebben is helemaal goed.

Geen.

D de Jong

Deskundig advies

Breed assortiment in verschillende prijsklassen. Vriendelijk personeel dat nog echt wil helpen.

Uitgebreid assortiment zichtbaar in de showroom.

J,Heeres

Prettige winkel,loopt makkelijk naar binnen .
Alles overzichtelijk en royaal neer gezet.

Dames ,die weten wat ze verkopen.

nee

Loes Kuiler uit Vlaardingen

De dames in dit filiaal waren geweldig allemaal:
bij Kayleigh bestelde ik mijn bank een mooie knalrooie waarvoor mijn dank
Bij uw medewerkster Hellen heb daarna nog 2 fauteuiltjes kunnen...
De dames in dit filiaal waren geweldig allemaal:
bij Kayleigh bestelde ik mijn bank een mooie knalrooie waarvoor mijn dank
Bij uw medewerkster Hellen heb daarna nog 2 fauteuiltjes kunnen bestellen
Eerst wilde ik blauw of geel maar het werd zwart, zij was ook een dame naar mijn hart
Omdat ik nog wel eens rare grappige dingen zeg waren zij beiden van de leg
we hadden het daarbij ernstig leuk en lagen gedeeltelijk in een deuk
niets in de afhandeling heeft mij verdroten en ik zal uw zaak dan ook zeker promoten

Uw medewerksters zijn top: klantvriendelijk, servicegericht, doortastend en boordevol humor.

Nee, het spijt me. Zoals het gaat, gaat het goed, iedereen doet gewoon wat hij of zij moet.

Reactie Profijt Meubel Naaldwijk:

Goedendag mevrouw Kuiler,
Door u mooie en rijmende feedback heeft u deze maand de wooncheque ter waarde van € 50,00 gewonnen.
Laat u ons doormiddel van een belletje even weten wanneer u de...
Goedendag mevrouw Kuiler,
Laat u ons doormiddel van een belletje even weten wanneer u de wooncheque komt ophalen?
Het team van Profijt Meubel Naaldwijk