Helaas heb ik 'deskundig advies' en 'klantvriendelijkheid' slecht beoordeeld. Dit slaat alleen op de verkoopster die ons hielp. Graag licht ik dit toe: tijdens ons eerste bezoek vonden wij na een... Helaas heb ik 'deskundig advies' en 'klantvriendelijkheid' slecht beoordeeld. Dit slaat alleen op de verkoopster die ons hielp. Graag licht ik dit toe: tijdens ons eerste bezoek vonden wij na een lange zoektocht eindelijk bij Profijt ónze bank. De verkoopster gaf ons verschillende stoffen mee om thuis de juiste stof en kleur uit te zoeken. Enthousiast kwam ik de week erna om de bank daadwerkelijk te bestellen. Dezelfde verkoopster nam het hele bestelformulier door (welke poten, armleuningen, hoofsteunen, extra's etc.). Vlak voordat ik moest teken, zei ze snel: "O, ja, de stof kan pillen, pluizen en er kunnen zitkuilen ontstaan. Zo, dat heb ik gezegd, hier tekenen graag." Het voelde net alsof ik werd opgelicht. Waarom vertelde de verkoopster niet de eigenschappen van de stoffen op het moment dat wij ze mee naar huis namen? Dan hadden we er rekening mee kunnen houden met onze keuze! Ik heb er een heel naar gevoel aan over gehouden. Mijn enthousiasme voor de bank was compleet verdwenen en had plaatsgemaakt voor het gevoel van 'ik heb een grote miskoop begaan'.

Veel keuze. Gunstige prijzen. Ik kan helaas nog niet vermelden: goede prijs/kwaliteit verhouding, omdat ik nog geen ervaring heb met de kwaliteit.

Voor de betreffende verkoopster: beter en eerlijker de klant informeren.

Bedankt voor het invullen van de review.
Wij betreuren het dat u een slecht gevoel hebt overgehouden aan uw bezoek bij ons in de winkel.
Wij gaan dit intern bespreken en...
Bedankt voor het invullen van de review.
Wij gaan dit intern bespreken en verbeteren.
Hierbij bied ik u ons excuus aan en hopen we u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn.
Profijt Meubel Naaldwijk

Peters

Aardig personeel, als de dame in kwestie niet had doorgevraagd dan hadden we niets gekocht

S. Dongelmans

Bankstel goed verpakt en prima afgeleverd!

Aardige en zeer deskundige verkoper.

Persoonlijk vinden wij het zelf afhalen erg ongemakkelijk. Je zou de keus moeten hebben tussen afhalen en tegen betaling alles door Profijt laten regelen en afleveren - zonder omkijken naar te... Persoonlijk vinden wij het zelf afhalen erg ongemakkelijk. Je zou de keus moeten hebben tussen afhalen en tegen betaling alles door Profijt laten regelen en afleveren - zonder omkijken naar te hebben.

Goedendag,
Bedankt voor uw review. Dit stellen wij zeer op prijs. Wij begrijpen dat het zelf afhalen van de meubelen vervelend kan zijn. Profijt Meubel is een afhaalformule en daar zijn onze prijzen op gebaseerd. Ondanks dat wij een afhaalformule zijn kan het ook bezorgd worden. Wij adviseren hiervoor een externe bezorgdienst. U als klant weet wanneer de bezorging het beste schikt, waardoor u direct met dit bedrijf een afspraak kunt maken. Dat is voor ons de reden waarom wij de bezorging door de klant zelf laten regelen.
Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Het team van Profijt Meubel Naaldwijk

de ruiter

Vriendelijk. Servicegericht. Goede ervaring

Zie hierboven

Bij de tafel die ik gekocht zaten niet alle gaten goed voorgeboord. Daardoor was het moeilijk om hem in elkaar te zetten. Niet gebruiksvriendelijk.

Vorig jaar hadden wij er al een hoekbank gekocht en dat was prima bevallen dus nu hebben wij daar ook onze draaifeautuil gekocht! Leuk geholpen en er hangt een prettige sfeer in de winkel met leuke... Vorig jaar hadden wij er al een hoekbank gekocht en dat was prima bevallen dus nu hebben wij daar ook onze draaifeautuil gekocht! Leuk geholpen en er hangt een prettige sfeer in de winkel met leuke verkoopsters. voor ons een reden om nog eens terug te gaan.

Klantvriendelijkheid van de verkoopsters!

Ik vind dat er weinig acties met korting

Redelijk

nee

gratis bezorging
niet tegen een klant zeggen die voor de tweede of derde keer komt "ben je er alweer"
is vrij onaardig

Bedankt voor het invullen van de review.
Excuses voor het minder prettige gevoel wat u bij ons in de winkel gekregen heeft.
Het was zeker niet de bedoeling van de medewerker...
Bedankt voor het invullen van de review.
Het was zeker niet de bedoeling van de medewerker om u dat gevoel te geven maar eerder dat de medewerker u herkende dat u al eerder geweest was en het leuk vond om u terug te zien.
Wij zullen dit intern bespreken zodat het de volgende keer op een andere manier gebracht kan worden.
Het team van Profijt Meubel Naaldwijk

Zeer goede service

Bebruik mogen maken van bus voor vervoer!!! Super

Rutger Hartman

Prima service. Ik had een bank weg laten zetten die op jullie site stond in de outlet. Toen ik aankwam werd ik door een hele aardige mevrouw geholpen. Niets op aan te merken!

Mooie winkel. Duidelijke website. Goede communicatie.

Geen verbeterpunten kunnen constateren.

Is goed

Service is goed

Hiet

Braat

Zeer te reden. Je word goed geinformeerd over de producten.

Persoonlijke maar tevens professionele dienstverlening.