F.v.nieuwenburg

Minpunt vind ik het zelf ophalen,brengen door jullie aangeboden firma,erg prijzig.

Wij zijn goed en netjes behandeld.

G.Bal

Na verkeerde bank gekregen te hebben werd alles keurig netjes geregeld en werd de goede bank dezelfde middag nog gebracht en de andere (verkeerde) bank netjes op gehaald Nog hartelijk bedankt... Na verkeerde bank gekregen te hebben werd alles keurig netjes geregeld en werd de goede bank dezelfde middag nog gebracht en de andere (verkeerde) bank netjes op gehaald Nog hartelijk bedankt voor de goede service

Gemma van Dijk

Goed en deskundig advies, alle vrijheid om zelf te beslissen zonder druk van verkoopster en buitengewone soepelheid in het uitlenen van een vrachtwagentje toen de afgesproken aanhanger niet op tijd... Goed en deskundig advies, alle vrijheid om zelf te beslissen zonder druk van verkoopster en buitengewone soepelheid in het uitlenen van een vrachtwagentje toen de afgesproken aanhanger niet op tijd teruggebracht was door een voorganger. Service ten top!

Deskundigheid en servicegerichtheid om de klant tevreden naar huis te laten gaan.
Extra oplossing aangeboden toen afspraak niet nagekomen kon worden door misser van andere klant!

v.d. Gaag

Na een foutje in het advies is dit na een gesprek keurig opgelost ben zeer tevreden

Erik

Relaxte sfeer met vriendelijk verkopers. De verkoper nam allerijl voor ons en had ook meer dan genoeg product kennis en gaf een goed advies. er werd ook totaal geen druk op ons uitgeoefend

rustige en vriendelijke verkopsters

Kort gezegd, uitstekend.