Marlies

Werd meteen goed geholpen daarom hier terug gekomen om alles te kopen

Klantvriendelijkheid ! Met namen de bedrijfsleidster!

Het afhalen was een beetje apart kwamen Bin het magazijn en wisten niet precies wat de bedoeling was.
Ook de aanhanger mag wat aan gedaan worden.. Banden waren heel zacht .. Ik vind dat de winkel er voor noet zorgen dat deze inorde zijn.5

n. de wit

Zeer goed. Heel vriendelijk personeel.

Prijs kwaliteit verhouding.

Bianca

Ik heb een redelijk ervaring met deze winkel. Ik kocht een dressoir die was afgeprijsd, er werd mij verteld dat deze was afgeprijsd omdat het het laatste model was in de winkel. Alleen echter kwam... Ik heb een redelijk ervaring met deze winkel. Ik kocht een dressoir die was afgeprijsd, er werd mij verteld dat deze was afgeprijsd omdat het het laatste model was in de winkel. Alleen echter kwam ik erachter de week erna dat dezelfde kast er weer stond voor hetzelfde bedrag, Ik vind dat ze dit beter hadden moeten uitleggen. Tevens heeft het dressoir die ik kost meer beschadigingen dat het dressoir die erna in de winkel kwam te staan voor hetzelfde geld. Ik vind dit eigenlijk niet kunnen!! Maar omdat ik verder tevreden ben, en de kast al boven op mijn appartement staat en dit erg zwaar was ben ik hiermee niet terug gegaan naar de verkoopster. Verder wel een leuke winkel met mooie meubelen!

Overzichtelijke winkel

Betere uitleg over de meubelen

Bijzonder goed. Niet opdringerig maar relaxen verkoopster

Hele goed en spontane medewerker die mij perfect geholpen heeft (Clair Profijt Naaldwijk)

nee

N.zuidmeer

Zeer vriendelijk geholpen.

Je voelt je welkom

P. L. v/d Helm.

Ben zo maar binnen gelopen om te kijken en werd gelijk vriendelijk aangesproken door een van de verkoopster. En ik ging met een grote bestelling weg. Wij kregen ook nog koffie aangeboden.

Alles Was heel goed verzorgd.

De computer was nog al langzaam.

Prima service. super

keuze uit artikelen

iets van een bezorgservice zou makkelijk zijn

M. Toet

Heel klantvriendelijk geholpen. Waren op zoek naar een fauteuille de verkoopster bracht ons direct naar de juist.

Luisterende verkoopster.

M.v.d.Hoek

Werden goed geholpen. Er word echter op geen enkele wijze verteld dat de producten zelf afgehaald moesten worden. Dit vind je niet in de winkel, in ieder geval niet opvallend zichtbaar en ook niet... Werden goed geholpen. Er word echter op geen enkele wijze verteld dat de producten zelf afgehaald moesten worden. Dit vind je niet in de winkel, in ieder geval niet opvallend zichtbaar en ook niet op de huis aan huis folders. Ook werd er na het tekenen van de opdracht met geen woord gesproken over zelf afhalen. Hier komt men pas achter als het product binnen is en er afgerekend moet worden. Als ons dit verteld was bij de aankoop hadden wij hier NOOIT gekocht. Ik ben Nl. 81 jaar, heb geen auto met trekhaak en ook geen aanhangwagen. (Het ging in ons geval om een relexstoel.) Dan moet men familie of vrienden vragen of zij de stoel willen halen. U zult begrijpen dat wij bij Profijt nooit meer iets zullen kopen. PS. Profijt bezorgt wel maar dan tegen taxi tarief.

Als eerste de klanten op het hart drukken dat alle producten Zelf afgehaald moeten worden.

Reactie Profijt Meubel Naaldwijk:

Goedendag meneer van der Hoek,
Bedankt voor het invullen van de feedback.
Het is spijtig om te horen dat het niet goed is aangekomen dat Profijt Meubel een afhaalformule is.
Dit geldt...
Goedendag meneer van der Hoek,
Bedankt voor het invullen van de feedback.
Dit geldt voor alle Profijt Meubel winkels door heel Nederland.
Het is altijd mogelijk om het te laten bezorgen, alleen zitten hier kosten aan verbonden.
In de winkel hangen diverse banieren, staat een gratis aanhanger en een huurbus voor de deur en wordt het naar ons weten bij elk verkoopgesprek vermeld voordat er een handtekening geplaatst wordt.
Echter zijn we heel erg blij met uw feedback, dit is voor ons een extra aandachtspuntje waar we aan kunnen werken.
Excuus voor het ongemak en tot ziens.
Profijt Meubel Naaldwijk

Vriens

Bankstel en stoel gekocht, vriendelijk personeel en goede voorlichting over mogelijkheden