jeen wouda

Prettig bedrijf, goede service

renske slot

ja we werden bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen

voor ons was het goed zo

joyce kroes

Een zeer leuke en gewaardeerde verkoopstel, en de prijs beviel me enorm

Jeroen van osch

Nette winkel met goed personeel.

Gelijk meenemen.

Lucy

Prettig personeel. Goed advies.

Personeel

Irene van der Zanden

We hebben een heel plezierige ervaring met de winkel Profijt in Naaldwijk. We zijn op een zeer deskundige en vriendelijke manier te woord gestaan en de medewerkster heeft alle tijd genomen om ons... We hebben een heel plezierige ervaring met de winkel Profijt in Naaldwijk. We zijn op een zeer deskundige en vriendelijke manier te woord gestaan en de medewerkster heeft alle tijd genomen om ons goed te adviseren met de aankoop van een bank en bijpassende stoel, lamp en kleed. Ze was zeer deskundig en heeft hele goede tips gegeven. We hebben alles daar gekocht en zijn er zeer tevreden over. Groeten van de familie van der Zanden

De verkoopster was ontzettend vriendelijk en heeft ons heel deskundig te woord gestaan. Vooral de klantvriendelijkheid hebben wij als zeer prettig ervaren en dat ze echt de tijd nam om ons goed te... De verkoopster was ontzettend vriendelijk en heeft ons heel deskundig te woord gestaan. Vooral de klantvriendelijkheid hebben wij als zeer prettig ervaren en dat ze echt de tijd nam om ons goed te helpen hebben wij als zeer prettig ervaren. Hierdoor hebben wij al onze aankopen bij deze winkel gedaan.

Karen Haanstra

Goede ervaring

Klantvriendelijk

Prima winkel

familie van der Zanden

We zijn ontzettend vriendelijk en aardig geholpen in de winkel. Ze nam alle tijd voor ons en heeft ons heel deskundig advies gegeven.

h.van Houwelingen

Ik ben heel positief over mijn ervaringen met Profijt meubel. Wat mij vooral erg heeft verrast is de klantvriendelijkheid en de uitgebreide informatie die ik mocht ontvangen. Er is mij een eerlijk... Ik ben heel positief over mijn ervaringen met Profijt meubel. Wat mij vooral erg heeft verrast is de klantvriendelijkheid en de uitgebreide informatie die ik mocht ontvangen. Er is mij een eerlijk advies gegeven, waarna ik ruimschoots de tijd had om wel/niet over te gaan tot een aankoop.

Klantvriendelijkheid. Verkoopster was niet opdringerig en gaf mij ruim de tijd om een beslissing te nemen.
Eerlijke informatie over bijvoorbeeld aflevermogelijkheden en de speciale behandeling van het bankstel.