Guus Jansen

Prima en deskundig geholpen. Ook op de koopzondag.

Goede ervaringen op 1 ding na. We hebben vorig jaar een nieuwe bank gekocht en deze ziet er nu al uit als oud helaas. De kussens zit geen model meer in terwijl deze vast aan de bank zitten. Ook... Goede ervaringen op 1 ding na. We hebben vorig jaar een nieuwe bank gekocht en deze ziet er nu al uit als oud helaas. De kussens zit geen model meer in terwijl deze vast aan de bank zitten. Ook houdt de stof zich niet goed. Inmiddels heb ik gemaild en volgende week komt er iemand kijken. Ook heb ik er zelf achteraan moeten bellen want ik kreeg geen reactie op mijn mail (met foto's). Vond ik wel jammer want inmiddels is het alweer een maand geleden dat ik gemaild heb.

Sneller antwoord op mijn mail zou fijn zijn.
Ik vind de Profijtwinkel in Oldenzaal telefonisch slecht bereikbaar.
Wij hebben nu dus helaas een klacht, hopelijk wordt hier wat mee...
Sneller antwoord op mijn mail zou fijn zijn.
Ik vind de Profijtwinkel in Oldenzaal telefonisch slecht bereikbaar.
Wij hebben nu dus helaas een klacht, hopelijk wordt hier wat mee gedaan.

Service, behandeling klanten in de winkel in Oldenzaal van de medewerkers is elke keer goed.

HJBAAS

Prima bedrijf, alleen de telefonische bereikbaarheid is slecht.

Kathleen

Netjes geholpen er werd meegedacht, mooie collectie voor elk wat wils.
zeer tevreden.

Behulpzaam Goede adviezen, vlotte afhandeling
Gewoon goed

Ja een goede communicatie tussen winkel en afhaalpunt

Bloo

Wíj kopen al jaren onze spullen bij profijt. Ook de laatste keer zijn wij weer enorm goed geholpen. Tessa de Ruyter nam uitgebreidt de tijd om ons te adviseren en tips te geven zonder dat het... Wíj kopen al jaren onze spullen bij profijt. Ook de laatste keer zijn wij weer enorm goed geholpen. Tessa de Ruyter nam uitgebreidt de tijd om ons te adviseren en tips te geven zonder dat het opdringerig voelde.
Ook de andere medewerkers vind ik zeer klantvriendelijk en nog een voordeel naast dat de prijs en service erg goed is.
De koffie staat altijd klaar!😊

Ik denk dat de winkel nog iets meer uitstraling kan krijgen door nog meer opstellingen te creëren en ik mis wat mooie/ moderne wandbekleding.

De klantvriendelijkheid vind ik 1 vd sterke punten. Alle medewerkers nemen uitgebreid de tijd om advies te geven en zijn niet opdringerig. En als je even moet wachten, krijg je altijd koffie... De klantvriendelijkheid vind ik 1 vd sterke punten. Alle medewerkers nemen uitgebreid de tijd om advies te geven en zijn niet opdringerig. En als je even moet wachten, krijg je altijd koffie aangeboden

J. Dragt

Goede ervaring

geen tips

Goed advies
prima service

snelle levering

Nathalie elsendoorn

Ontzettend klantvriendelijk.

De klantvriendelijkheid en het geven van vertrouwen naar mij als klant heb ik als supergoed ervaren.

Tonny

Zeer net en vriendelijk personeel netjes geholpen en snelle levering