Spin

Mooie bank, fauteuil en eetkamer stoelen gekocht, bezorgd volgens afspraak, prima bedrijf.

Direct goede vilten onder de stoelpoten maken, daar zouden we nog blijer can worden.

Alles op tijd geleverd, erg klantvriendelijk

Goede service en fijn geholpen..

Aankoop eetkamertafel en computerstoel

nvt

Direct uit voorraad leverbaar

Nijboer

Hele eetkamerset besteld 1e keer tafelblad niet goed toen netjes nieuwe tafel gekregen daar waren de stalen poten niet goed van nieuwe poten gekregen en op deze stalen poten zitten allemaal putjes... Hele eetkamerset besteld 1e keer tafelblad niet goed toen netjes nieuwe tafel gekregen daar waren de stalen poten niet goed van nieuwe poten gekregen en op deze stalen poten zitten allemaal putjes in...

Zeer prettige ervaring. Goed te woord gestaan en erg vriendelijk personeel.
Zowel in de winkel als de bezorgers.

Jürgen en Inge Grunder

We werden super leuk en goed geholpen. We zijn als tevreden klanten weg gegaan en hebben er alles gekocht zoals eethoek met 6 stoelen, vitrinekast, tv kast, 3 salontafeltjes, bank en 2... We werden super leuk en goed geholpen. We zijn als tevreden klanten weg gegaan en hebben er alles gekocht zoals eethoek met 6 stoelen, vitrinekast, tv kast, 3 salontafeltjes, bank en 2 relaxfauteuil. Wij zullen Profijt meubelen zeker aanbevelen. Alleen levertijd dat is voor een vrouw wel heel erg lang ( 13 weken )😂😂

Zeer goed advies 👍

Steenbergen

Zeer klant vriendelijk

Helemaal niet top winkel

Groot assortiment

Spin

Een nieuwe bank, fauteuil en nieuwe eethoekstoelen gekocht, zeer tevreden over onze aankoop en levering.

Misschien er direct voor zorgen dat er fatsoenlijke viltjes onder de stoelpoten zitten, dat is nog klantvriendelijker 😉

Veld

Super geholpen en voor een zeer acceptabele prijs een bankstel binnen 3 dagen geleverd gekregen

meer dan 2 verkopers zou prettig zijn, of wanneer men ziet dat er klanten zijn die wachten even kort melden dat ze gezien zijn en dat er z.s.m. iemand komt......

men neemt de tijd om uitgebreid te adviseren en te informeren

Bouwmeester

Zeer geïnteresseerde werknemers, eerlijke mening en goede verhouding in kwaliteit en prijs!

Wellicht is het een idee om vanuit de fabriek bestellingen te controleren. Wij hebben de verkeerde bank gekregen terwijl de goede er naast stond. Uiteindelijk is het goed opgelost.

Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend