Johan

We kregen een fijne ontvangst bij binnenkomst.
Na rustig te hebben rond te hebben gekeken, kregen we de vraag of geholpen wilden worden.
Het personeel laat je geheel vrij wat de de klant...
We kregen een fijne ontvangst bij binnenkomst.
Het personeel laat je geheel vrij wat de de klant wil, dit hebben we als zeer prettig en professioneel ervaren.
Ook de deskundige kennis, hulp en afhandeling van de medewerker van Profijt is zeer goed.
Al met al een prachtige winkel met veel keus om je spullen te kopen.

Niet voor ons, de afspraken zijn goed nagekomen.

Klantvriendelijk heel goed!

Hannink

Goed geholpen door vriendelijk personeel, nadat de meubels waren uitgezocht duidelijk uitleg over gekregen(ivm zelf bouwpakketten).
Bij bezorging keurig alles naar binnen gebracht rekening...
Bij bezorging keurig alles naar binnen gebracht rekening houdend met de aanwijzingen waar we het graag wilden hebben, voorzichtigheid werd hier geboden. Top!

Goed. Klantvriendelijk.

w.dalhoeven.

Goed personeel.

levertijd was 2 weken te laat. verder niets dan lof.

geweldige goede service.

Lange levertyd heelle lange levertijd dan was dit er niet en dan zat de fabriek dicht werd er gezegt bij telefoonnies contact

levertijd heel goed verbeteren

persooneel levering goed

Prima bank, afgeleverd op de afsgesproken datum. Alleen jammer dat er beloofd is dat de bank in elkaar gezet zou worden, en dat bij levering blijkt dat je dit zelf moet doen. Daarnaast moesten de... Prima bank, afgeleverd op de afsgesproken datum. Alleen jammer dat er beloofd is dat de bank in elkaar gezet zou worden, en dat bij levering blijkt dat je dit zelf moet doen. Daarnaast moesten de meeste poten voorgeboord worden, waar ook niks over was gezegd.

Zie tekst

Zie tekst

Prima dik in orde ook de geleverd stoel

Jan Reudink

Perfect zeer deskundig en professioneel geholpen.

Zo goed geholpen dat we binnenkort nog meer meubels halen

Klantvriendelijkheid is heel erg goed. De levering, tekst en uitleg van het product zeer goed ervaren!

Geen verbeterpunten

Klantvriendelijkheid!