Vriendelijk personeel.nemen alle tijd voor je.binnen 6 weken was onze bank er en kregen een aanhanger te leen.werd zelfs nog in de aanhanger gezet.dus zijn erg tevreden.

We moesten zelf bellen of onze bank al binnen was.bleek bij van gils te staan en nog niet doorgebeld te zijn.

Bedankt voor uw review.

Goed geïnformeerd goede uitleg alleen jammer dat jullie niet bezorgen.

Bezorgen zou wel fijn zijn denk dat jullie meer klanten krijgen voor exogenous tegen (kleine) vergoeding.

Bedankt voor uw reactie.
Bezorgen is geen probleem, alleen zijn hier bezorgkosten a 65,- euro aan verbonden.
Desondanks wensen wij u veel plezier met uw nieuwe meubelen..

Oelen van der molen

Goed de kast was ruim binnen de tijd binnn alleen jammer dat je de goederen niet op zaterdag kunt ophalen

Ophalen van goederen op een avond en zaterdags

Zijn erg vriendelijk en behulpzaam

Bedankt voor uw reactie.
Op zaterdag kan er niet geleverd worden, maar u kunt normaal gesproken, altijd afhalen op zaterdag tussen 10:00 en 17:30. Dit staat ook nog eens vermeld op onze ordermap die u mee krijgt bij aankoop. Excuses voor de verwarring, maar desondanks wens wij u veel plezier met de nieuwe kast.l

Overzichtelijke indeling,prettige benadering door personeel hulpvaardig en meedenkend. Advies is deskundig afhandeling van de koop verloopt prima @

Tevredenheid is overheersrnd

Handelen volgens overeenkomst

Dion maartens

Super zijn erg tevreden goede service en geweldige meubels. Wij zijn zeer tevreden

Klantvriendelijk. Goed geholpen en perfecte service bij het ophalen

Heel goed.

Afspraken nakomen. De bezorging was keurig. De heren hebben het op plaats neergezet.

Mellanie van mierlo

Super service en erg netjes geholpen.

De klantvriendelijkheid heid is super en de prijs kwaliteitverhouding is top

Gumpie

Wij zijn van harte te vreden met onze aankoop bij Profijt
Zij denken met je mee zodat je krijgt wat je wilt hebben
Grootste plus vinden wij dat ze mensen die onder bewind staan ook ter...
Wij zijn van harte te vreden met onze aankoop bij Profijt
Zij denken met je mee zodat je krijgt wat je wilt hebben
Grootste plus vinden wij dat ze mensen die onder bewind staan ook ter wille zijn
Ze hebben ons goed geholpen

klantvriendelijk zorgzaam en gedildig

Sharon Haverkotte

De medewerkers geven je de tijd om zelf rondt te kijken zonder je daarbij lastig te vallen met hun eigen mening, mocht je vragen hebben staan ze echter direct voor je klaar. Vriendelijk personeel!... De medewerkers geven je de tijd om zelf rondt te kijken zonder je daarbij lastig te vallen met hun eigen mening, mocht je vragen hebben staan ze echter direct voor je klaar. Vriendelijk personeel! en de stoelen en de tafel die wij gekocht hebben zijn perfect! dank jullie wel!

Niet van toepassing.

Medewerkers weten goed in te schatten wanneer mensen hulp wensen te krijgen, of wanneer mensen alleen willen kijken. De meubels zijn van goede kwaliteit en de winkel ziet er netjes uit! Wij zijn... Medewerkers weten goed in te schatten wanneer mensen hulp wensen te krijgen, of wanneer mensen alleen willen kijken. De meubels zijn van goede kwaliteit en de winkel ziet er netjes uit! Wij zijn zeer tevreden! Dank jullie wel

C Koldemeule

Een bedrijf met fijne vriendelijke medewerkers.
Ze hebben ons goed en met verstand van zaken geholpen.

De hulp die ze bieden wbt meubel keuze is top