Uitstekekend vriendelijk en klantgericht personeel een voorbeeld zoals het overal zou moeten zijn. Het heel goed nakomen van alle afspraken.

Ik zou er geen weten en hoop dat het zeker zo goed zal blijven.

Uiterst vriedelijke personeel en nakomen van alle afspraken. Vooral bij problemen en garantie zaken.

nee

Goede service en zeer klantvriendelijk

A. Kraak

Zie omschrijving onderaan

Ik vond het jammer dat we 3 van de 4 2e handse stoelen kregen. Ze waren al in elkaar gezet en hebben bij een andere klant in huis gestaan en deze hebben de stoelen terug gebracht. Wij hadden op dat... Ik vond het jammer dat we 3 van de 4 2e handse stoelen kregen. Ze waren al in elkaar gezet en hebben bij een andere klant in huis gestaan en deze hebben de stoelen terug gebracht. Wij hadden op dat moment de keus, of deze nemen of geen stoelen op dat moment. En dat krijg je dan te horen op het moment van ophalen.

Groot gevarieerd assortiment

Prettig geholpen en ze doen wat ze beloven

verkoper denkt mee

Janneke

Fijne hulp bij keuze, niet opdringerig.

krakende stoel snel verholpen.

Robin

Prima. Goede prijs en kwaliteit. Jammer dat 1 stoel uitverkocht was en omdat deze uit China moest komen een levertijd heeft van 5 maanden. Maar daar is wel van het begin eerlijk en duidelijk over... Prima. Goede prijs en kwaliteit. Jammer dat 1 stoel uitverkocht was en omdat deze uit China moest komen een levertijd heeft van 5 maanden. Maar daar is wel van het begin eerlijk en duidelijk over gecommuniceerd! Andere stoel wel snel kunnen ophalen en zelfs geholpen uit de doos te halen zodat het in mijn vw polo paste!

Misschien bij lange levertijd of niet op voorraad dit bij het artikel in de showroom zichtbaar maken...

Niet opdringerig maar direct bereid om te helpen!

Bij binnenkomst kun je vrij alles bekijken zonder Door de verkoper lastig te worden gevallen

Zeer klantvriendelijk uitstekend geholpen

Het is een keurig goed bedrijf waar ik zeker nog weer eens een keer langs ga!

ik zou het zo niet weten

nee

van maaren

Vol lof over profijt oldenzaal.

alles was prima geregeld, geen verbeter punten.

De mevr. die ons hielp was zeer deskundig en prettig in de omgang