Gido

Een mooie bank online gezien en toen besloten om eens langs te gaan.
Na eenmaal een keuze te hebben gemaakt werd het gelijk afgehandeld. Er is verder geen advies gegeven.

Gratis bezorging bij bedragen van bijvoorbeeld 200 of meer.

Snelle service voor afhankelijk van de koop en een mogelijkheid om een aanhanger te kunnen lenen voor transport.

Heel goed

GEEN

Goede bediening en vriendelijk
goede services

Everlo

Goed en klantvriendelijk geholpen.

John de la parra

Vriendelijk personeel en bereid een stap extra te doen
En een mooie collectie meubels voor elk wat wils
En een goeie prijs kwaliteitsverhouding

Bereikbaarheid telefonisch

Deskundig personeel

Sonja

Ik ben fijn geholpen!

Ik heb een paar mails gestuurd met vragen. Deze werden snel en duidelijk beantwoord. Dus geen klachten .

k.m.smit

Men kan er even rustig rond kijken , en wil men wat vragen komt er een vriendelijke dame naar je toe en geeft duidelijke
tekst en uitleg, klant vriendelijk . Via kennissen gehoord ga bij...
tekst en uitleg, klant vriendelijk . Via kennissen gehoord ga bij Profijt meubel eens kijken, en tot dusver geen spijt van gehad.

Duidelijke tekst en uitleg en luisteren naar de klanten , wat nog eventueel kan en mag veranderd worden.

B.nijmeijer

Klant vriendelijk

Levertijd te lang

Diane Boomsma

Met de winkel een prima ervaring. Met de service qua bezorgdienst zijn we nog steeds niet blij. Het ontevreden gevoel blijft. De bezorging was slecht en onvriendelijk. Ze lieten mij achter met... Met de winkel een prima ervaring. Met de service qua bezorgdienst zijn we nog steeds niet blij. Het ontevreden gevoel blijft. De bezorging was slecht en onvriendelijk. Ze lieten mij achter met onuitgepakte banken. Ondanks dat ik er om vroeg om me ermee te helpen. T verhaal is bekend bij Profijt. Foto's ook van de boel. Bij de eerste uitgepakte feautteuil, waar ik serieus ern uur mee bezig ben geweest blijkt dat deze verkeerd geleverd is. Dus ook nog bellen. Nu wachten we nog steeds op de juiste feautteuil. Al met al zijn we niet tevreden.

Zie mijn eerste punt. Vriendelijke en behulpzaam meedenkende bezorgdienst zou een grote verbetering kunnen gebruiken.

De verkoper was vriendelijk en had kennis van zaken.

Liebrand

Prettig geholpen.... goede communicatie
Zelfs tussendoor de order nog veranderd

Eerlijk advies

Prima. Het bankstel bevalt goed. Ik heb geen op- of aanmerkingen.

Ik heb geen op- of aanm ervingen. Tot nu aan toe zeer tevreden

De verkoopmedewerkster heeft de tijd genomen en zeer deskundig alles uitgelegd.