F.bolhaar

We zijn prettig geholpen en voor ons deskundig advies gekregen

Bij klachten afhandeling krijg je het moederbedrijf ( Van Gilswonen ) aan de lijn welke niet op de hoogte zijn van de klacht en vragen wat is precies de klacht anders moet ik me eerst helemaal... Bij klachten afhandeling krijg je het moederbedrijf ( Van Gilswonen ) aan de lijn welke niet op de hoogte zijn van de klacht en vragen wat is precies de klacht anders moet ik me eerst helemaal inlezen.

Ze probeerde zonder aan te dringen extra 's te verkopen.

Ilse wolsink

Goede ervaring. Toen ik de bank wilde bestellen 13 november jlwas erg druk maar de dame in kwestie had prima in de gaten in welke volgorde ze mensen moest helpen.

Op drukke momenten wat meer personeel. Ik had er geen probleem mee dat ik wat langer moest wachten.

Prijs/kwaliteit

Katherine Happs

We zijn goed geholpen door een enthousiaste medewerkster

Door de enthousiaste medewerkster zijn wij tot de aankoop overgegaan

Zeer goed

Prettig en vriendelijk

tijd voor de klant

M.Baldwin

Goed,deskundig en vrolijk personeel

goede uitleg over de producten

Tot meedenkende medewerkers, deskundig advies!

Alle filialen hetzelfde beleid laten voeren. Oldenzaal deed de berekening netjes in de computer: geen fout mogelijk.....Vriezenveen deed het op een kladblokje een beetje voor de vuist weg. Later... Alle filialen hetzelfde beleid laten voeren. Oldenzaal deed de berekening netjes in de computer: geen fout mogelijk.....Vriezenveen deed het op een kladblokje een beetje voor de vuist weg. Later probeer je daar dan op terug te komen maar nee...helaas! Oldenzaal heeft het toen heeeeel netjes allemaal opgelost!

Open en eerlijke communicatie, ook toen het filiaal in vriezenveen op een ander bedrag uitkwam dan in oldenzaal. Oldenzaal heeft toen het een en ander aangepast om ons tegemoet te komen en de fout... Open en eerlijke communicatie, ook toen het filiaal in vriezenveen op een ander bedrag uitkwam dan in oldenzaal. Oldenzaal heeft toen het een en ander aangepast om ons tegemoet te komen en de fout gemaakte gekrabbelde berekening van vriezenveen op te lossen...chapeau!

Onze aankopen zijn verder goed geleverd er was alleen niet bij verteld dat we alles zelf moesten uitpakken, maar je betaald wel 65 euro transportkosten.

Zie opmerking bovenaan

Wel goed advies

Reactie Profijt Meubel Oldenzaal:

Bedankt voor uw beoordeling.
Bedankt voor uw beoordeling.
De bezorgkosten zijn inderdaad 65,- euro, dit is levering in huis zonder uitpakken enz. dit hoort normaal ook vertelt te worden bij aankoop. Excuses dat dit niet is gebeurt. Wij wensen u desondanks heel veel plezier toe met uw nieuwe meubelen

Mark Hesselink

Ik heb er geregeld meubels gekocht en ben altijd goed en zeer vriendelijk geholpen.

ga gewoon zo door

vriendelijkheid en er werden alternatieven geboden