RvB

Betaalbaar assortiment

Fam Pouwels

Goed en netjes geholpen. De info over de levering ging allemaal via de mail. Helaas werd bij ons de levering 2 x met 2 weken uitgesteld ivm leveringproblemen vanuit de fabriek. Afleveren is ook echt... Goed en netjes geholpen. De info over de levering ging allemaal via de mail. Helaas werd bij ons de levering 2 x met 2 weken uitgesteld ivm leveringproblemen vanuit de fabriek. Afleveren is ook echt neerzetten en wegwezen. Uitpakken en verpakkingen meenemen is er niet bij!

Afleveren waarbij het verpakkingsmateriaal ook weer mee genomen zou moeten worden zonder extra kosten.

Goed en net personeel

Bedankt voor uw review.
De levertijd is op dit moment zeker een probleem, gelukkig speelt dit maar bij een leverancier. Alle andere leveranciers, leveren netjes binnen 5 tot 7 weken....
Bedankt voor uw review.
Met betrekking tot de aflevering is dit ook zo, dit hoort bij verkoop besproken te zijn.
Wij zijn een afhaalformule en alles wordt netjes in huis geleverd, maar niet uitgepakt, tenzij anders is besproken, maar dan moet dit op de bon vermeld worden.
Mocht dit niet met u besproken zijn, dan onze excuses hiervoor, desondanks wensen wij u in ieder geval veel plezier toe met uw nieuwe meubelen.

Was aangenaam verrast dat ze in hun systeem onze factuur heel gemakkelijk konden terugvinden. Vond ik super.

Trijnie Slagter

Kwaliteit en keuze is ruim voldoende, maar de bezorging en klantenservice viel nogal tegen.

Bezorging vanuit een centraal punt. Computersysteem op alle filialen aansluiten.

De dingen die mis gingen, werden wel snel opgelost.

Bedankt voor uw review.
Wij zullen uw kritiekpunten meenemen en hopelijk kunnen we dit in de toekomst verbeteren !
Desondanks wensen wij u veel plezier toe met de nieuwe meubelen.

Je kunt rustig rond kijken, je keuze bepalen en rekenen op de knowhow van het winkelpersoneel.

Neen

Goed advies omtrent de keuze in stofbekleding en uitvoering van de bank

Jan Breukers

Word goed geholpen prima service

Goeie service

GOED

NEE

NEE

Mevr Mombarg

Zeer tevreden

Meer personeel vooral op Zondag dan is het erg druk.

Lex Alders

Prettig en net personeel ! Goed advies !

JHA Leuwerink

Gematigd positief . dit kan sterk wijzigen als het door ons gekochte product ook in de juiste kwaliteit word geleverd

afspraken nakomen en op tijd

goede bedrijfsleider