Uitstekende service.

Het afleveradres was 150 km verwijderd van de winkel. Bij aankomst bleek dat de verkeerde tv-kast in de auto was.
Ondanks de afstand werd de juiste kast dezelfde dag nog nageleverd en...
Ondanks de afstand werd de juiste kast dezelfde dag nog nageleverd en gemonteerd.
Chapeau!

W.A Nillesen

We zijn heel prettig geholpen, en door mijn ziek zijn mochten de meubels zolang blijfen staan, hartelijk dank hiervoor.
De meubels bevallen ons heel goed en zijn tevreden over de monteus die...
De meubels bevallen ons heel goed en zijn tevreden over de monteus die de zaak hebben opgebouwd, keurige mannen.

Dank u wel.

Royale service.

????????

Maartje van Berkel

Goede service en goede uit leg over de meubels en de keuken

Als je een keuken koopt en je hebt geen bestekla kun je er heen en vragen of je er een je krijgt om je bestek er in te doen

Piet

Prima service, zowel in de winkel als bij de montage van de meubels. Uiterst klantvriendelijk.

Flexibiliteit is geweldig

Ton Vos

Gezellige en prettige benadering in de showroom. Leuke spullen.

Deskundige en vriendelijke verkoopster!

Ad van der Westen

Was goed en goed advies

Vriendelijk personeel en duidelijke opties

Veel keus in stoffen

Afhaaltijden magazijn zijn beperkt. Zou fijn zijn wanneer het afhalen tot 19.30 zou kunnen

We werden prima te woord gestaan. De levering was volgens planning. De verkoopster wist heel veel uit te leggen.

c van den akker

Ik heb 3 jaar geleden al mijn meubelen bij profijt meubelen gekocht en de bank is 1 groot fiasco zakt op alle zittingen door en viel net buiten de garantie anders per zitting 150 euro betalen om hem... Ik heb 3 jaar geleden al mijn meubelen bij profijt meubelen gekocht en de bank is 1 groot fiasco zakt op alle zittingen door en viel net buiten de garantie anders per zitting 150 euro betalen om hem te laten maken. rommel vindt ik het.

Eline Koolen

Supergoede service en goede kwaliteit!

De klantvriendelijkheid van de medewerkers in de winkel