H. van Lieverloo

We zijn goed geholpen en verkoopster deed haar best om ons te helpen, naam tijd voor ons. Winkel heeft veel te bieden.

Jammer dat meubels niet worden afgeleverd aan huis.

R. Theunissen

We zijn netjes behandeld en de meubels zijn keurig op tijd afgeleverd

Zou het niet weten helaas

nee hoor alles ging prima tijdens de verkoop

Ans

Mooie grote winkel met een uitgebreid assortiment. Jammer dat ik niet meer meubelen nodig had, want zou zeker slagen. Ook de prijzen vond ik zeer aangenaam.
Ben ook zeker van plan om hier...
Ben ook zeker van plan om hier terug te komen als het wel zo ver is.

Ik vond de prijzen zeer aangenaam, ik zei de hele tijd tegen mijn man, oh dat is ook niet duur, goh dit is ook niet duur.

i.p.v de kopieƫn die steeds gemaakt moesten worden, kun je beter meer met carbonpapier werken.

Reactie Profijt Meubel Oss:

Bedankt voor uw leuke recensie, de tip gaan we zeker meenemen.

Positieve uitstraling van de winkel en net uitziende opzet.

Goede uitleg en niet opdringerig.

In de 11 de week na bestelling gebeld of er nieuws was,bleek deze binnen en konden al middags al ophalen.Had niet de indruk dat ze die dag zoude bellen voor een ophaal afspraak. Klein minpuntje ?

F. van Gils

Niet te beschrijven, alle lof over Profijt Meubel Oss. Geduldig, adviserend, behulpzaam, mee denkend, zomaar een greep uit de positieve ervaring.
Als familie en vrienden zouden vragen, zou ik...
Als familie en vrienden zouden vragen, zou ik Profijt Meubel Oss adviseren.

Misschien een iets wat snellere levertijd.
Dit is niet echt een punt, we willen allemaal graag zo snel mogelijk onze nieuwe meubels thuis hebben.

A Kolen-Alvares

Heel tevreden. Verkopers met geduld en willen graag ook meedenken zonder opdringerig te zijn. Goede service en ben met een tevreden gevoel met mijn aankopen vertrokken.
Leuke meubels en...
Leuke meubels en betaalbaar.

Ja zeker. Klantvriendelijkheid.

Ja zeker..! Ondanks de betaalbare prijzen, een gezelligere en aantrekkelijke opstelling zodat je de meubels in je huis al ziet staan.

Leuke winkel in Oss, goed overzicht en goed advies.

Goede uitleg gehad!

Niet echt nee.

Nope

Nope

M Kusters

We zijn netjes geholpen en het minpunt bezorgen en de bijkomende kosten waren snel en netjes afgehandeld. Ook levertermijn is meegevallen en het bezorgen is ook keurig netjes gedaan.

P m Kusters.

Klantvriendelijk en goede service.

Vriendelijk personeel.