Super goed,ben er erg tevreden over.
Meubels gekocht
Hele goede service, aardige medewerkers!
Nadat wij een aanbieding hadden gezien van de 6e stoel gratis, zijn wij een half jaar geleden al wezen kijken in de winkel in Oss. Daar hadden we snel onze keuze al gemaakt,maar zoals wij altijd...
Korting indien mogelijk verwerken tijdens de betaling achteraf, en niet een tegoedbon uitschrijven wat klanten verplicht om die bon op te maken in die winkel.
Onze ervaring met Profijt Meubel Oss is goed. Doordat wij zelf al voor enige voorkennis en onderzoek hadden gezorgd was de daadwerkelijke aanschaf ook een fluitje van een cent. We werden vriendelijk...
Ervaring is goed , alleen mijn kozijn is beschadigt bij het binnen brengen van de bank door jullie mensen , toen ik daar iets van zij werd er niet op gereageerd.
Bank gekocht
Klantvriendelijkheid in de winkel bij aankoop.
Als je zegt week ... Dan ook leveren en niet een week daarna. Anders klant inlichten en niet dat de klant er zelf achteraan moet.
Is alles is fijn verlopen, mijn stoelen waren er eerder dan ik verwacht had. Geweldig.
Alles was goed
Vriendelijk personeel, leuk assortiment voor goede redelijke prijs
goed advies, kreeg alternatief aangedragen dat ook paste bij mijn wensen en goedkoper was dan oorspronkelijke keuze
ik vond de levertijd nogal lang, werd uiteindelijk ook nog een kleine 2 weken langer, dus je moet wel even geduld hebben!
Een stoel met hocker gekocht.
De dame die me geholpen heft, heel vriendelijk en denkt met je mee!
NVT