Ellen

Goed en geduldig personeel!

Abua

Super goed,ben er erg tevreden over.

De Hypotheekshop Oss

Meubels gekocht

Hele goede service, aardige medewerkers!

Nadat wij een aanbieding hadden gezien van de 6e stoel gratis, zijn wij een half jaar geleden al wezen kijken in de winkel in Oss. Daar hadden we snel onze keuze al gemaakt,maar zoals wij altijd... Nadat wij een aanbieding hadden gezien van de 6e stoel gratis, zijn wij een half jaar geleden al wezen kijken in de winkel in Oss. Daar hadden we snel onze keuze al gemaakt,maar zoals wij altijd doen, laten we de keuze eerst bezinken om vervolgens nog een keer terug te gaan en te kijken of we onze keuze nog steeds goed genoeg vonden. Dus dit hebben we gedaan, en onze stoelen dit keer wel besteld. Helaas geen 6e stoel gratis op dat moment, dat was nou eenmaal zo. Erg netjes vonden wij het dat we niks aan hoefden te betalen!
In de periode dat wij moesten wachten op onze stoelen, kwam er weer de actie van een 6e stoel gratis. Hierop heb ik meteen contact opgenomen met de winkel. Zij konden ons na overleg een tegoedbon geven van de 6e stoel. Heel erg netjes, MAAR wat wij niet begrepen is dat als je de stoelen nog niet betaald hebt, je toch het totaalbedrag moet betalen, en dan een tegoedbon krijgt. Waarom niet gewoon die korting verrekenen bij de betaling??
Die bon komt in ons geval wel op, maar wel verplicht, terwijl wij liever uit vrije wil terugkomen.

Korting indien mogelijk verwerken tijdens de betaling achteraf, en niet een tegoedbon uitschrijven wat klanten verplicht om die bon op te maken in die winkel.

Fam. van Geffen

Onze ervaring met Profijt Meubel Oss is goed. Doordat wij zelf al voor enige voorkennis en onderzoek hadden gezorgd was de daadwerkelijke aanschaf ook een fluitje van een cent. We werden vriendelijk... Onze ervaring met Profijt Meubel Oss is goed. Doordat wij zelf al voor enige voorkennis en onderzoek hadden gezorgd was de daadwerkelijke aanschaf ook een fluitje van een cent. We werden vriendelijk geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd.

Bert Damen

Ervaring is goed , alleen mijn kozijn is beschadigt bij het binnen brengen van de bank door jullie mensen , toen ik daar iets van zij werd er niet op gereageerd.

V Druten

Bank gekocht

Klantvriendelijkheid in de winkel bij aankoop.

Als je zegt week ... Dan ook leveren en niet een week daarna. Anders klant inlichten en niet dat de klant er zelf achteraan moet.

Is alles is fijn verlopen, mijn stoelen waren er eerder dan ik verwacht had. Geweldig.

Alles was goed

Vriendelijk personeel, leuk assortiment voor goede redelijke prijs

goed advies, kreeg alternatief aangedragen dat ook paste bij mijn wensen en goedkoper was dan oorspronkelijke keuze

ik vond de levertijd nogal lang, werd uiteindelijk ook nog een kleine 2 weken langer, dus je moet wel even geduld hebben!

Een stoel met hocker gekocht.

De dame die me geholpen heft, heel vriendelijk en denkt met je mee!

NVT