Leuk bankstel gekocht.

mooie collectie, nette prijs.
zeer blij met uitleenservice aanhanger.

levertermijn zou ik sneller willen

Vriendelijk geholpen

Robbert

Fauteuil hier gekocht, prima geholpen, vriendelijke verkoopster. Kwaliteit fauteuil prima, zit heerlijk en ziet er mooi uit.

Personeel, producten.

De klant iets beter op de hoogte houden van het moment van levering, bv via email.

nee

nee

Verliep vlekkeloos! Bedankt.

Nee zoals ik al zei verliep het vlekkeloos. Dus nee geen verbeterpunten of tips :)

Reactie Profijt Meubel Oss:

Dat is fijn om te horen, wij wensen u veel plezier van uw aankoop bij Profijt Meubel Oss

ONSTEIN

PRIMA BEDRIJF !!!

na een paar weken in de levertijd er achter gekomen dat ons bankstel uit de roulatie ging erg jammer want dat betekende dat hij voordeliger verkocht werd hoewel het opgelost is dus een pluspunt... na een paar weken in de levertijd er achter gekomen dat ons bankstel uit de roulatie ging erg jammer want dat betekende dat hij voordeliger verkocht werd hoewel het opgelost is dus een pluspunt voor Profijt Meubel!!!!

Reactie Profijt Meubel Oss:

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service.

Thomassen

Goede verkopers. Achteraf inderdaad alleen uit om te verkopen.. Want toen ik de meubels op kwam halen was alle vriendelijkheid eraf. Onder het motto; het geld is al binnen. Bij thuiskomst zelfs de... Goede verkopers. Achteraf inderdaad alleen uit om te verkopen.. Want toen ik de meubels op kwam halen was alle vriendelijkheid eraf. Onder het motto; het geld is al binnen. Bij thuiskomst zelfs de verkeerde kleur meubel geleverd!!!

Verkoop

Klantvriendelijkheid ook NADAT je betaald hebt!!

De afspraak om te leveren binnen 6-8 weken is niet nagekomen, jammer. Echter het contact hierover was prima. Weliswaar moest ik hier zelf over bellen.

De hulp in de winkel is perfect. Aardig personeel wat zeer behulpzaam is.

Misschien is het handig om gemaakt afspraken zelf in de gaten te houden. Indien afspraken niet kunnen worden nagekomen zelf klant hierover bellen.

Reactie Profijt Meubel Oss:

Beste mevrouw Rooijmans, wij betreuren het dat u lang op uw bestelling heeft moeten wachten, wij streven er naar alles zo snel mogelijk te kunnen leveren. Wij wensen u in ieder geval voor nu heel... Beste mevrouw Rooijmans, wij betreuren het dat u lang op uw bestelling heeft moeten wachten, wij streven er naar alles zo snel mogelijk te kunnen leveren. Wij wensen u in ieder geval voor nu heel erg veel plezier van uw bestelling!

Neeltje

Goed. Klantvriendelijk. Zou graag kortere levertijd willen hebben.