Luyten

Wij kochten reeds meerdere meubels : zitbank; eetkamertafel, stoelen

rustig rondkijken, geen opdringerige verkopers

firma (in België) levert niet dezelfde na-service dan Poortvliet vooropstelt.
Moet er wel bij zeggen dat dit mogelijk al verbeterd is want dit contact is al van enkele jaren geleden

Van der Sluijs

Bij schade meubelen direct een nieuwe. Dat was wel fijn!

Marjo

Goede service mooie spullen betaalbaar

Goede service, betaalbaar

Ga zo door

C. Boelaars

Goede ervaring, met goed advies en uitleg

Klantvriendelijk,

Geen verbeter punten

Mevr Hagenaars

ruime opzet

Lars Goedschalk

Wel tevreden alleen is er 1 iemand een beetje te opdringerig waar wij echt niet van houden die man met rood haar.en ook veel te bijdehanteopmerkingen.prijzen zijn goed voor iemand met een niet te... Wel tevreden alleen is er 1 iemand een beetje te opdringerig waar wij echt niet van houden die man met rood haar.en ook veel te bijdehanteopmerkingen.prijzen zijn goed voor iemand met een niet te grote portemonnee en dan heb je goede kwaliteit.

goede prijs

Als je boven een bepaald bedrag meubels aanschaft vind ik dat het wel geleverd mag worden.wij hebben meerdere dingen gekocht en ze wilde overal leverings geld voor hebben.dat heeft ons bijna doen... Als je boven een bepaald bedrag meubels aanschaft vind ik dat het wel geleverd mag worden.wij hebben meerdere dingen gekocht en ze wilde overal leverings geld voor hebben.dat heeft ons bijna doen besluiten om ergens anders naar toe te gaan

Reactie Profijt Meubel Poortvliet:

Beste Lars,
Dank je voor je review en je opmerkingen. Wij willen daar graag van leren en onze serviceverlening nog verder verbeteren.
Alle meubelen bij Profijt Meubel zijn geprijsd met...
Beste Lars,
Alle meubelen bij Profijt Meubel zijn geprijsd met afhaalprijzen, zodat u uiteindelijk altijd goedkoop uit bent. Wij bieden u de bezorgservice aan waarvoor wij u slecht een kleine bijdrage berekenen van de werkelijke kosten.
Jan, klantenservice
Profijt Meubel Poortvliet

E. van Zantvoort

Slecht

goede verkoop, aflevering zeer slecht

ga is communiceren met elkaar

Reactie Profijt Meubel Poortvliet:

Beste heer Van Zantvoort,
Beste heer Van Zantvoort,
Dank je voor je review. Jammer dat je de aflevering als slecht hebt ervaren. Onze excuses daarvoor. Wij waarderen je deelname en beoordeling, zodat wij ervan kunnen leren en onze service nog verder kunnen verbeteren.
Als er nog vragen zijn, dan horen wij dat graag. Wij zijn je graag van dienst.
Jan, klantenservice
Profijt Meubel Poortvliet

Profijt meubel poortvliet

Super prijs

Goeie kwaliteit

Snellere leverpunten

Poldervaart

We hebben een goede ervaring met dit bedrijf.

Tempelaar

De ervaring met het personeel was goed, maar het product was bij aflevering heel slecht afgewerkt. Van de 6 eetkamerstoelen was er niet een zonder problemen. De bekleding zat niet strak, 2... De ervaring met het personeel was goed, maar het product was bij aflevering heel slecht afgewerkt. Van de 6 eetkamerstoelen was er niet een zonder problemen. De bekleding zat niet strak, 2 rugleuningen stonden schuin, 2 stoelpoten waren te kort en er zaten vlekken op diverse stoelen. Alles is weer opgehaald en ik koop bij u geen spullen meer.

Draag zorg voor goede produkten