Karlijn

Klantvriendelijk

Aantal mensen op de werkvloer. Het was niet druk, maar ben toch even bezig geweest met iemand te vinden.

Positief

Goede klantenservice en vlotte levering.

Assotiment iets breder

Goede service en uitleg gekregen over de producten

Erg klantvriendelijk

De jong

Klant vriendelijk

Wij zijn niet tevreden of de winkel we wachten al meer half jaar op de meubels en elke week wordt weer levertijd opgeschoven. Wordt er gezegd dat er contact opgenomen wordt met leverancier dat ze... Wij zijn niet tevreden of de winkel we wachten al meer half jaar op de meubels en elke week wordt weer levertijd opgeschoven. Wordt er gezegd dat er contact opgenomen wordt met leverancier dat ze dinsdag terug bellen helaas wordt dit niet gedaan wij zijn erg teleurgesteld over de winkel en we hebben er ook geen vertrouwen meer in. Wij hopen dat dit snel wordt opgelost.

Levertijd moeten nakomen en ook aan de afspraken nakomen.

(Bewerkt)

Zeer vriendelijk , meedenkend en klant gericht!

duidelijk uitleg over de kwaliteit van onze stoelen!

ga zo door👍👌

De service in de winkel is goed ,al wordt er wel geprobeerd meer te verkopen .We moesten / hebben 4 spuitbussen bekleding bescherming gekocht ,maar ik heb volop staan spuiten en heb er nog 2 over.... De service in de winkel is goed ,al wordt er wel geprobeerd meer te verkopen .We moesten / hebben 4 spuitbussen bekleding bescherming gekocht ,maar ik heb volop staan spuiten en heb er nog 2 over. 13 euro per stuk jammer.

Goede prijs.

Bij zelfmontage wel uitpakken en karton plastic mee terug nemen.

Reactie Profijt Meubel Poortvliet:

Beste klant,
Bedankt voor uw reactie.
Beste klant,
Bedankt voor uw reactie.
Voor de All-in-House vlekkenservice heeft u precies voldoende spray meegekregen voor uw zitmeubelen. Als u het goed gebruikt heeft u niets over. U heeft dan de bekleding van uw zitmeubelen optimaal beschermd tegen vuil en vlekken.
Mocht u hierover nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs. Wij zijn u graag van dienst!
Jan, klantenservice
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet

Lima bedrijf. Profijt. Meubels

Ze waren prima op tijd hoor

Er zijn heel veel verschillende meubels te zienb

Ben erg tevree

de Nijs

We zijn goed geholpen onze zitmeubels te vinden

Veel keuze

Als kan kortere levertijd

Janny

Alles zoals afspraak netjes bezorgd

Klantvriendelijk

Zou t niet weten