We hadden prachtige meubeltjes uitgezocht. We waren er blij mee tot op de dag dat ze werden geleverd en gemonteerd door de bezorgers. Helaas klopte er iets niet. De rest was goed. (Dachten we) Bleek... We hadden prachtige meubeltjes uitgezocht. We waren er blij mee tot op de dag dat ze werden geleverd en gemonteerd door de bezorgers. Helaas klopte er iets niet. De rest was goed. (Dachten we) Bleek later geen waar te zijn. Veel beschadigingen. Dus ze moesten nog een keer terug komen om het te maken. Wanneer ze weg waren en wij weer contact hadden met jullie bleek dat het wel moest kloppen. We waren een maand verder....
Dus helaas slechte ervaring met de bezorgers, want uiteindelijk hebben we in januari alles uitgezocht en nu is het oktober en is nog alles niet in orde. Wij balen enorm omdat we veel geld hebben betaald. Dan verwacht je ook wat voor die prijs...

Prachtige winkel, veel assortiment

cursus voor de bezorgers om te monteren

Beste klant,
Heel vervelend dat de levering niet goed is gegaan. Onze excuses daarvoor! Wij doen er alles aan om onze service nog verder te verbeteren en zullen uw reactie daar zeker bij betrekken. En uiteraard wordt uw bestelling helemaal voor u in orde gemaakt.
Woonboulevard Poortvliet

Heel goed! Deskundig advies en vriendelijke verkopers zonder opdringerig te zijn.

Zie eerste vraag

Green Velvet

Ontzettend fijn geholpen, fijne service. Van het uitkiezen van de bank, de communicatie over de levering, tot aan het leveren van de bank zelf. Alles top ervaren!

Vriendelijk personeel!

Levering vertraagd, jammer. Vernam dat er problemen waren in het magazijn, misschien dat daar nog verbeterpunten liggen.

Beste Kelly,
Bedankt voor je reactie! Excuus voor de vertraging, dat is altijd vervelend, maar goed dat u het doorgeeft. Wij doen er alles aan om onze service nog verder te verbeteren.
Fijn...
Beste Kelly,
Fijn dat alles verder naar tevredenheid is verlopen. Nog heel veel plezier van uw nieuwe meubelen toegewenst!

Pim kalle

Helemaal top, als we weer meubels zouden kopen zouden we dit zeker hier weer doen.

Deskundig advies en behulpzame medewerkers.
Ook de levering en de mannen van het bezorgen prima service.

Orderbevestiging duurde wat langer voordat deze binnen was. Voor de rest alles prima.

S. Wessels

Prima....vriendelijk....goede service....veel variatie

Henning

Mijn ervaring was goed

Goed assortment. Qua afspraken weet je precies waar je aan toe bent.

Waakzaam blijven, soms geneigd de verkoop meer naar take it or leave it, er moet wat ruimte kunnen blijven .

P. A. de Mooij

Lever tijd veel korter dan gezegd.

Bezorg kosten afschaffen.

Beste heer De Mooij,
Beste heer De Mooij,
Bedankt voor uw reactie. De bezorgkosten op de collectie van Profijt Meubel worden juist in rekening gebracht om de prijs van de meubelen zo laag mogelijk te houden. Het is altijd in uw voordeel.
Fijn dat de levertijd korter was dan aanvankelijk gedacht. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe meubelen.
Woonboulevard Poortvliet

Als vaste klant de vertrouwde positieve ervaring.
Echter bedrijf kan ook te groot worden, zodat het moeilijker wordt om in 1 keer de juiste keus te maken.

Samenstelling assortiment is goed te bezichtigen

Verkoper geeft weinig advies, vertelt precies wat wij weten. Voor- en nadelen komen niet sterk uit de verf.

Beste klant,
Bedankt voor uw reactie! Wij stellen het op prijs om uw ervaringen te vernemen, zodat wij in staat zijn om onze kwaliteit nog verder te verbeteren. Wij zijn blij te vernemen dat u als vaste klant de vertrouwde positieve ervaring heeft. Ondanks dat we groter worden willen wij de persoonlijke service graag vasthouden.
Wij wensen u nog veel plezier toe van uw nieuwe meubelen!
Woonboulevard Poortvliet

Matig,in eerste instantsie zelfs slecht,het isgelukkig nog redelijk op zijn pootjes tereecht gekomen,het word te groot en onpersoonlijk,on overzichtelijk

de keuze in stof en opbouw van je bankstel is reuze

ontvangst, klantgerichtheid.
informatieverstrekking,levertijd moet echt korter.
nazorg,deskundigheid bezorg personeel.

Beste klant,
Bedankt voor je reactie! Erg jammer dat je het zo hebt ervaren. Onze excuses daarvoor. Wij willen juist heel persoonlijke service bieden ook al zijn we een grote Woonboulevard. We zijn van mening dat we daar goed in slagen, alleen hebben we dat bij u niet goed gedaan. Dat vinden wij erg vervelend en is voor ons zeker een aandachtspunt om ons service nog verder te verbeteren.
Gelukkig geeft u ook aan dat het uiteindelijk toch allemaal is goed gekomen. Wij wensen u nog veel plezier toe van uw nieuwe meubelen.