Henk Nieuwlaat

Wij hebben ee bankstel gekocht wat naar levering te hoog was voor ons hebben om andere lagere pootjes gevraagt die blijken er wel te zijn maar mogen ze niet omruilen en moeten nu 80 euro betalen... Wij hebben ee bankstel gekocht wat naar levering te hoog was voor ons hebben om andere lagere pootjes gevraagt die blijken er wel te zijn maar mogen ze niet omruilen en moeten nu 80 euro betalen voor de lagere pootjes.wij dachten dat dit wel bij de service zou horen

Licht mensen beter in over de verschillende hoogte mogelijk van bankstellen

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor uw reactie. Ons excuus dat we bij de aankoop u niet voldoende ingelicht hebben over de mogelijkheden. Wij vinden het fijn dat u dit met ons deelt, zodat wij onze adviezen nog verder kunnen verbeteren.

A Beijaerts-Schrier

Zeer klantvriendelijk.
Begreep alleen niet dat bij het bestellen van de kast stond dat hij binnen 4 weken leverbaar is en nu toch tot eind oktober moet wachten.

Beter conmuniceren naar de klant over de verwachtte levertijd.
Ik wil ook nog een Verona dressoir bestellen. Staat ook bij "slechts 4 weken levertijd". Ik ben benieuwd

Beste mevrouw Beijaerts-Schrier,
Bedankt voor uw reactie. Wij stellen het op prijs dat u uw bevindingen met ons wilt delen, zodat wij weten wat we nog verder kunnen verbeteren.
De levertijd...
Beste mevrouw Beijaerts-Schrier,
De levertijd is normaal gesproken inderdaad 4 weken, maar door overmacht is dat tijdelijk langer, waarvoor ons excuus. Wij begrijpen uw teleurstelling en houden u op de hoogte.

Fam. Veldhoven

Mooie meubels, diverse keuze opties en betaalbaar.

Ophalen was niet goed. Pakket was te groot voor in de auto terwijl we dit expliciet hadden besproken dat dit kon. Voor bezorgen vragen ze hoge kosten dus dat was geen optie. En dat is jammer want... Ophalen was niet goed. Pakket was te groot voor in de auto terwijl we dit expliciet hadden besproken dat dit kon. Voor bezorgen vragen ze hoge kosten dus dat was geen optie. En dat is jammer want dat hoort eigenlijk bij service.

Beste familie Veldhoven,
Beste familie Veldhoven,
Bedankt voor uw reactie. Heel vervelend dat het pakket niet in uw auto paste. U geeft aan dat het bezorgen eigenlijk bij onze service moet behoren. Echter is Profijt Meubel een afhaal- en zelfmontage formule. Daardoor kunnen we de prijzen laag houden. Uiteraard kan er altijd tegen meerprijs van € 65,- bij u bezorgd worden.
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubelen.

Ro

Keurig geholpen in de winkel en nette bezorgers

Vriendelijk en kundig personeel

Rustige en deskundige vrrkoper. Niets was hem te veel.

Geen bezorgkosten berekenen.

Eric Dingemans

Voor ons was dit de vierde maal dat we bij Poortvliet een aankoop deden.
Net zoals de vorige malen was het ook nu weer een aangename ontmoeting.
We werden vriendelijk en deskundig te...
Voor ons was dit de vierde maal dat we bij Poortvliet een aankoop deden.
Net zoals de vorige malen was het ook nu weer een aangename ontmoeting.
We werden vriendelijk en deskundig te woord gestaan.
Ook over de levering e.d. zijn wij zeer tevreden.

Wij kunnen maar één ding zeggen... een fijne ervaring om uw woonboulevard te bezoeken.
Enorme keuze en vriendelijke bediening.

Misschien toch een kleine opmerking.
De zetel die wij aankochten stond opgesteld in de winkel.
Het zitconfort sprak ons direct aan.
De prijs vermeld op het kaartje in de winkel...
Misschien toch een kleine opmerking.
De zetel die wij aankochten stond opgesteld in de winkel.
Het zitconfort sprak ons direct aan.
De prijs vermeld op het kaartje in de winkel was echter niet de prijs van het tentoongestelde meubel.
De vulling van de kussens in de zetels waren van een duurdere kwaliteit.
We hebben deze kleine afwijking wel aanvaard.

Overweel

Mooie grote winkel, met vriendelijk en deskundig personeel en een prima service.

De prijs-kwaliteitverhouding maar misschien wel iets "scherper", want het is zeker niet de goedkoopste winkel.

Beste heer Overweel,
Beste heer Overweel,
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat u tevreden bent over onze winkel en service. U zegt dat wij niet de goedkoopste winkel zijn, maar wij bieden u onze laagste prijs garantie. Mocht u hetzelfde product elders goedkoper zien, dan horen wij dat graag van u.
Wij wensen u nog veel woonplezier toe van uw nieuwe meubelen.

GJ van Nispen

Goede informatie over onze aankoop.
Juiste afstemming wbt levering.
Eerste indruk is onze tevredenheid over onze aankoop.
Tenslotte zijn wij tevreden met onze aankoop.

Nagtzaam

Netjes en vakkundig