Peter

Top winkel,leuk personeel en deskundig in het geven van advies.
Celeste en Ingeborg allebei bedankt voor jullie leuke hulp en advies.

je kan rustig rondkijken zonder dat er steeds iemand achter je aanloopt,heb je beslist dan wordt je vakkundig geholpen.
ook dingen waar je niet aan denkt,zoals het verhogen van je limiet voor...
ook dingen waar je niet aan denkt,zoals het verhogen van je limiet voor je afrekent, zodat je niet voor verrassingen komt te staan

Reactie Profijt Meubel Sliedrecht:

Bedankt voor deze complimenten, Peter. Dit tovert een grote glimlach op onze gezichten. Celeste en Ingeborg hebben je met veel plezier geholpen. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel... Bedankt voor deze complimenten, Peter. Dit tovert een grote glimlach op onze gezichten. Celeste en Ingeborg hebben je met veel plezier geholpen. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

T Roubos

We hadden een hele goede ervaring met verkoper Bart! Hij heeft alles gedaan om samen met ons een gewenste relax stoel samen te stellen. Niets was teveel en hij had goede ideeën en veel geduld. Ook... We hadden een hele goede ervaring met verkoper Bart! Hij heeft alles gedaan om samen met ons een gewenste relax stoel samen te stellen. Niets was teveel en hij had goede ideeën en veel geduld. Ook zorgvuldig de protocol doorgenomen en realistisch advies gegeven.
U kunt trots zijn op deze verkoper.

Zie boven, door de giede verkoper

Reactie Profijt Meubel Sliedrecht:

Bedankt voor deze mooie woorden voor onze topper Bart, Toos. We waarderen het zeer dat je laat weten zo tevreden te zijn over het deskundige advies van Bart. We wensen jullie heel veel relaxplezier... Bedankt voor deze mooie woorden voor onze topper Bart, Toos. We waarderen het zeer dat je laat weten zo tevreden te zijn over het deskundige advies van Bart. We wensen jullie heel veel relaxplezier op de nieuwe fauteuil. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

B. de Ruijter

Sliedrecht

Goede service en advies op maat!

Een kop koffie maakt het verschil.

Reactie Profijt Meubel Sliedrecht:

Bedankt voor deze mooie beoordeling over onze goede service en het advies op maat, B. de Ruijter. Dit compliment stellen wij zeer op prijs! Mocht je weer wat nodig hebben dan zien we je graag weer... Bedankt voor deze mooie beoordeling over onze goede service en het advies op maat, B. de Ruijter. Dit compliment stellen wij zeer op prijs! Mocht je weer wat nodig hebben dan zien we je graag weer terug in onze winkel. De koffie staat voor je klaar. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Janny Klop

Fijne winkel

Hey meedenken met de klant

Ben tevreden

Reactie Profijt Meubel Sliedrecht:

Bedankt voor het compliment en de mooie beoordeling, Janny. We stellen het zeer op prijs dat je laat weten zo tevreden te zijn. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

E.Kwakernaak

Heel fijn geholpen door cecile

Sfeer, ontspannen, vriendelijk

Reactie Profijt Meubel Sliedrecht:

We vinden het erg leuk dat je laat weten zo tevreden te zijn hoe onze collega Cecile je geholpen heeft. Bedankt voor deze mooie review, Elly! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel... We vinden het erg leuk dat je laat weten zo tevreden te zijn hoe onze collega Cecile je geholpen heeft. Bedankt voor deze mooie review, Elly! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Herman Stobbelaar

Goede en vriendelijke medewerkers en kijken goed wat het beste past bij de klant

Klantvriendelijk.deskundig advies

Nieuw systeem voor personeel zeer moeilijk en thuis kon ik de bestelling niet volgen, jammer dat erbij het afhalen niemand hielp bij het inladen

Reactie Profijt Meubel Sliedrecht:

Bedankt voor het deze review, Henk. We worden blij van het compliment over de klantvriendelijke en deskundige medewerkers. Met je verbeterpunten gaan we aan de slag. Met vriendelijke groet, het team... Bedankt voor het deze review, Henk. We worden blij van het compliment over de klantvriendelijke en deskundige medewerkers. Met je verbeterpunten gaan we aan de slag. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Hannah

Goede winkel, goede kwaliteit meubelen en goed advies

Reactie Profijt Meubel Sliedrecht:

Bedankt voor deze mooie beoordeling, Hannah. We vinden het erg leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Willem en Gré van Oosten

Gingen met twijfels over niveau naar binnen en werden direct vriendelijk begroet door Ingeborg die ons vrij liet kijken en op haar vraag wat wij zochten ons direct naar de juiste bank leidde waar... Gingen met twijfels over niveau naar binnen en werden direct vriendelijk begroet door Ingeborg die ons vrij liet kijken en op haar vraag wat wij zochten ons direct naar de juiste bank leidde waar wij als senioren prettig op zaten. Gaf veel informatie en kochten uiteindelijk zonder dat wij enige pressie van haar ondervonden. Zij is een echter verkoper die vraagt naar wensen en biedt nog meer artikelen aan. Zuinig zijn op zo iemand is tip voor directie Profijt Meubel.

Deskundige verkoopadviseuse. Houdt haat vast.

Geen.

Beste Willem en Gre,
Bedankt voor deze mooie woorden voor onze collega en heel veel plezier met jullie nieuwe bank!
Team Profijt Meubel Sliedrecht

Sylvia Schoonbrood

Mooie winkel met vriendelijk personeel genoeg keuze in van alles en nog wat. Er staat altijd een bakje koffie klaar en een luisterend oor.

Het vriendelijke personeel in ons geval zijn we super geholpen door Anne-Marie leuke vrouw met een mooie lach.

Reactie Profijt Meubel Sliedrecht:

Bedankt voor deze mooie woorden en complimenten voor onze collega Anna-Maria, Sylvia. Hier woorden wij erg blij van! Mochten jullie weer wat nodig hebben, de koffie staat voor jullie klaar. Met... Bedankt voor deze mooie woorden en complimenten voor onze collega Anna-Maria, Sylvia. Hier woorden wij erg blij van! Mochten jullie weer wat nodig hebben, de koffie staat voor jullie klaar. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Steegwijk

Mooie winkel

Service

Reactie Profijt Meubel Sliedrecht:

We waarderen het zeer dat je laat weten dat onze winkel en service zo goed bevalt, H. Steegwijk. Bedankt voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht