Fam.Slagboom

Mooie winkel, goed geholpen ook.

Stoel op voorraad

c.kohlenberg en m schipper

Prima geholpen door anna-maria en celeste kundig en vriendelijk

veel keus

E.J. Zwang

Fijne winkel. Al eerder diverse spullen met onze dochter aangeschaft. Goed en deskundig personeel. Nu voor onszelf diverse aankopen gedaan en geholpen door Anna-Maria. Vriendelijk en goed advies.

Deskundig, vriendelijk. Ruime sortering.

nvt

J . Verhoeven

Goede ervaring gehad

heel goed advies

geen verbeterpunten

G.S.Houweling

Op 28-09-2021 geholpen door Céleste, vriendelijk, deskundig, communicatief, gezellig en geduldig. Wij kwamen voor een relaxfauteuil waarvan een behoorlijke variatie, keuze aanwezig was/is in de... Op 28-09-2021 geholpen door Céleste, vriendelijk, deskundig, communicatief, gezellig en geduldig. Wij kwamen voor een relaxfauteuil waarvan een behoorlijke variatie, keuze aanwezig was/is in de vestiging.

Deskundigheid, communicatie.

n.v.t.

Annet

We zijn geholpen door Elise: zeer klantvriendelijke verkoopster. Had kennis van zaken en nam alle tijd voor onze vragen

klantvriendelijke personeel

Solmaz Yildirim

Geweldig service, zeer vriendelijk! Geholpen door Nadia, door haar advies heb ik de mooiste banken uitgekozen!

Joyse Polet

Heel fijn geholpen door Nadia met de aankoop van een bank en van 2 stoelen. Gewoon een eerlijk advies en niet alleen een verkooppraatje, waardoor je de juiste keuzes kan maken.
Ik kom altijd...
Ik kom altijd bij Profijt en zal dit zeker blijven doen. Goede kwaliteit en waar voor je geld!

Assortiment, klantvriendelijkheid, service

....

Ronald

Mooie winkel met behulpzaam personeel . De mogelijkheid om voor een klein bedrag extra je spullen zelf met een bus naar huis te brengen is top . Tot volle tevredenheid geholpen door Anna-Maria.

nog lagere prijzen ?

Familie Broekhof

We zijn erg vriendelijk en deskundig geholpen door Anna Maria. Met haar advies en expertise hebben wij de stof en kleurkeuze van de bank kunnen maken waar we zo erg blij en tevreden mee zijn! Onze... We zijn erg vriendelijk en deskundig geholpen door Anna Maria. Met haar advies en expertise hebben wij de stof en kleurkeuze van de bank kunnen maken waar we zo erg blij en tevreden mee zijn! Onze dank is groot!

Vriendelijk, deskundig, adviserend, denken mee.

Geen!