s hemme

Kasten in goede orde mogen ontvangen. Een van de deuren werkt de magneetsluiting niet. Na contact met klantenservice hierover al weken niets meer mogen vernemen.
In de winkel zelf goed...
In de winkel zelf goed geadviseerd en geholpen.

winkel was in de verbouwing. Dat moet straks wel meer uitstraling geven. Enthousiast personeel

De service van klantenservice blijft sterk achter, het oplossen van de magneetsluiting laat erg lang wachten. Misschien vervangen in klantenafdeling?

simon

Betrouwbaar

prijs / kwaliteit

S Horst

Fijn geholpen door Anna-Maria van Profijt Meubel Sliedrecht. Wij zagen een mooi boomstam tafel in de winkel helaas was de blad die wij konden krijgen toch niet wat ik wilde. Maar samen zijn we eruit... Fijn geholpen door Anna-Maria van Profijt Meubel Sliedrecht. Wij zagen een mooi boomstam tafel in de winkel helaas was de blad die wij konden krijgen toch niet wat ik wilde. Maar samen zijn we eruit gekomen en mocht ik de showroom model. Vandaag netjes opgebeld door Anna-Maria dat de showroom model helaas helemaal onder de krassen zit. Nu gaan we toch voor een nieuw blad hopelijk is het die wij willen. Maar de service en moeite die zij hebben gedaan is echt heel fijn. Zij krijgen een dikke 11, klantvriendelijk, gastvrij en deskundig. Toppie

Deskundig advies, Klantvriendelijkheid, meedenkend

Geen verbeterpunten maar punten waar jullie in mogen doorgaan.
- Hou de klantvriendelijkheid erin
- Fijn dat jullie niet op mensen hun nek zitten in de winkel
- Hou het meedenken met...
Geen verbeterpunten maar punten waar jullie in mogen doorgaan.
- Hou de klantvriendelijkheid erin
- Fijn dat jullie niet op mensen hun nek zitten in de winkel
- Hou het meedenken met de klant en gastvrijheid.
-Ga zo door!

Bert

Professioneel en vriendelijk personeel

Vriendelijk

Jammer van verbouwing maar wordt vast mooi

Kok

Als er fouten zijn gemaakt bij de bestelling/ levering, dan wordt er niet veel uit het bedrijf zelf gedaan. Moet elke keer zelf bellen, zelf een oplossing zoeken. Vind ik erg onklantvriendelijk.

Zijn er niet.

Betere klantenservice. Zelf een oplossing bieden. In plaats van dat de klant die zelf moet aandragen.

familie

Medewerkers waren op zich vriendelijk en behulpzaam. Vreemd was dat onze bestelling al 3 dagen binnen was in Sliedrecht en wij na kontakt met klantenservice pas gebeld werden dat we de bestelling op... Medewerkers waren op zich vriendelijk en behulpzaam. Vreemd was dat onze bestelling al 3 dagen binnen was in Sliedrecht en wij na kontakt met klantenservice pas gebeld werden dat we de bestelling op konden halen. Wel keurig in de afgesproken week, ondanks alle corona perikelen. Jammer dat na het afrekenen niet iets gezegd werd zoals: veel plezier met uw aankoop....maar de dame in kwestie zich direct naar haar collega's richte, die overigens niet met 1,5 mtr afstand koffie dronken met elkaar.

mooi assortiment tegen redelijke prijs, vriendelijke verkoopster en ophaalmedewerker

klanten die iets hebben gekocht er veel plezier mee wensen...

Brouwer

Vriendelijk personeel.

Vriendelijk personeel

Communicatie onderling, service mbt klacht, reservering niet in orde zoals afgesproken

Linda Heijstek

Goed geholpen, aardig personeel

Goed en deskundig geholpen.

Ga zo door.

Drongelen

Goede service

Van Ockenburg

Binnen een half uur superleuke barkrukken voor bij ons werk eiland gekocht. Op voorraad dus kon ze gelijk meenemen. Daarbij ook nog onderhoudsproduct mee gekregen. Super service

Service en vriendelijkheid

Wellicht bij verbouwingen de ruimte tussen showroom en verbouwing beter scheiden.