Veel inspiratie opgedaan voor mijn nieuwe inrichting van de woonkamer. Veel leuke dingen gezien. Goed advies gekregen en betaalbare prijzen.. ik kom zeker terug!!

Leuke meubels en assessoires. Goede prijs-kwaliteit.

?

Lommers

Prima stoelen gekocht

Fijn niet opdringerig personeel en tot nu toe nooit geen klachten gehad over onze aankopen

Rob

Vorig week nieuwe stoelen opgehaald...netjes in de auto gelegd...héél fijn geholpen...goed personeel fijne winkel

Direct leverbaar

G. Trompetter

Een goede ervaring en uitleg ook voor het onderhoud meubels.

Duidelijke serie indeling meubels. Leuk en speels in gedeelte.

Xandro

Leuke winkel. Wilde wat accessoires halen voor mijn vriendin maar wist niet wat. De medewerkers daar hebben mij advies gegeven en ben met leuke spulletjes weggegaan. Mijn vriendin was helemaal blij.

Hele aardige mensen met veel geduld en ze luisteren goed.

Nvt

Karel

Super leuke winkel. Ik ben hartstikke leuk geholpen en heb leuke stoeltjes gekocht. Waren op voorraad dus kon ze gelijk meenemen. Fijne mensen die daar werken. Ik ga zeker nog eens terug.

Hele fijne mensen. Super klantvriendelijk ga zo door

Joke Stasse

Heel fijn geholpen in deze gezellige zaak inderdaad heerlijke koffie maar koekje dan weer niet Marco en Annemarie stonden gelijk voor ons klaar maar waren vriendelijk en lieten ons eerst kijken wat... Heel fijn geholpen in deze gezellige zaak inderdaad heerlijke koffie maar koekje dan weer niet Marco en Annemarie stonden gelijk voor ons klaar maar waren vriendelijk en lieten ons eerst kijken wat ze hadden ik vond ruime keuze en ruime sortering stof enz. voor op stoelen en banken Marco nam ruim de tijd voor ons bedankt namens j Stasse p.s Marco wist toen wij voor de 2de x kwamen nog steeds onze naam goed geheugen Marco

Veel sortering en leuk opgesteld

Misschien korting na bepaald bedrag?

Sandra Rouwen

Meerdere malen bezocht en we slagen altijd voor iets leuks, mede door de vakkundigheid van het personeel .ze denken altijd mee en zijn gezellig en bekwaam.

Ria Rouwen

Een fijne winkel met goed en vakkundig personeel. Ik heb hier mijn bankstel gekocht en kreeg goed advies.

Zeer goed advies.

J v Kempen

Na vele winkels te hebben bezocht , eindelijk geslaagd. Hier eindelijk de juiste hoekbank , love Seat en Hokker gevonden. Personeel wist waar ze over spraken. Deskundig, vriendelijk, klantgerichte... Na vele winkels te hebben bezocht , eindelijk geslaagd. Hier eindelijk de juiste hoekbank , love Seat en Hokker gevonden. Personeel wist waar ze over spraken. Deskundig, vriendelijk, klantgerichte service. De verkoopster voelde precies aan wat onze wensen waren.

Snellere levertijd, ..goedkope leverservice. ... incl behandel materialen... zelfs de chauffeurs waren klantgericht (schone handschoenen, schoenen uit bij binnenkomen).

Kan zo vlug geen verbeterpunten opnoemen. Zelfs de koffie was OK :-)