M. Meijers

Recent eetkamer stoelen gekocht, goed geadviseerd, hele fijne stoelen!
Vriendelijk personeel ook 馃憤馃徎

Sabrina

Ik ben een vaste klant en heb wederom mijn meubels hier gekocht een gezellige winkel met eerlijk personeel...waar vind je d谩t n贸g

Ervaren en goudeerlijk goede service en ze hebben altijd lol

Ik zal ZEGGEN ga aub zo d贸贸r

Jacqueline Pluijmert

Annemarie en vooral Marco zijn absolute toppers. Voor de tweede maal mijn meubels bij Profijt meubel Sliedrecht besteld. Meer dan tevreden.

Genoeg kennis en ervaring

Standaard gratis verzenden en in elkaar zetten zou fijn zijn.

Heel erg blij met onze tafeltjes. Goede service, heel vriendelijk geholpen en ook advies gekregen over hoe we de tafeltjes kunnen behandelen.

Mooie winkel en vriendelijke verkopers. Kom er altijd graag winkelen.

Esther

Wat een verrassende winkel. Goed personeel met grote vakkennis. Ik kom zeker terug al is het maar voor de leuke accessoires die ze ook hebben.

Fijne winkel met leuke meubels en super geholpen door verkoper marco

Was op zoek naar accessoires en liep toevallig hier binnen. Erg leuk geholpen en goed advies gekregen kom hier zeker nog eens terug.

Zeer vriendelijk personeel geven je rustig te tijd om rond te kijken niet opdringerig .

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel in Sliedrecht. De meubels die wij graag wilden hebben, waren voorradig. V贸贸r de Kerstdagen zitten wij er nieuw bij !

Levertijd is prima

nvt

Altijd weer leuk om hier binnen te lopen, leuk stoeltje gescoord en ook nog wat mooie kussentjes. Altijd vriendelijk geholpen. Dit keer door Anna Maria wat is zij een enorme goede en eerlijke... Altijd weer leuk om hier binnen te lopen, leuk stoeltje gescoord en ook nog wat mooie kussentjes. Altijd vriendelijk geholpen. Dit keer door Anna Maria wat is zij een enorme goede en eerlijke verkoopster. We kregen ook nog een heerlijk kopje koffie.

Aandacht, service., vriendelijk, leuk assortiment

J Lopez

Goed en accuraat geholpen met het uitzoeken van 10 eetkamer stoelen..Goed advies