K Veen

Goed geholpen, deskundig personeel

Goed advies, alle mogelijkheden werden u it de last getrokken, Ben klein, bankstel zit heerlijk!

Richard van den Bogaard

Prima service

De instructies die bij het dressoir van de serie Papendrecht horen bevat veel fouten en is incompleet. Gelukkig met enige logica zelf goed in elkaar te zetten.

Rijsdijk

We zijn heel goed geholpen, vriendelijk, goede uitleg en informatie, veel geduld, enorme keuze aan bankstellen en bekleding en de rest van de service was uitstekend

Persoonlijke omgang met de klanten. Ik zou deze winkel echt aanraden bij familie en kennissen.

Kan niks bedenken....!

Wijnie de Haan

Goede hulp bij het uitkiezen van meubels

D prins

Zeer goed en goed geholpen

Marja Bikker

Al eerder daar gekocht en teruggekomen , dat zegt alles toch .

precies wat ik zocht, goed en gezellig geholpen en keurig op de hoogte gesteld van levertijd.

Fam. Bezemerq

Een prima ervaring gehad met het personeel in Sliedrecht. Hier kunnen we zeker nog een keer terug komen

Het bedrijf is heel klantvriendelijk. Toen wij na twee jaar problemen kregen met onze bank (de kleur verbleekte) werd ons direct een aanbod gedaan om een nieuwe bank uit te zoeken. Wij vinden dit... Het bedrijf is heel klantvriendelijk. Toen wij na twee jaar problemen kregen met onze bank (de kleur verbleekte) werd ons direct een aanbod gedaan om een nieuwe bank uit te zoeken. Wij vinden dit een hele goede service en zullen Profijt Meubelen zeker aanbevelen aan onze vrienden/kennissen.

Jan van Es

Leuke mensen

Zarbi

Wij hebben meest meubel gekocht en zijn tevreden over de aankoop

Vanuit het verleden een goede ervaring gehad dus weer teruggekomen