Diny Lopez

Uitstekend advies

Assortiment staat overzichtelijk opgesteld.

Geen, alles oke.

Het is hier prettig winkelen

A.J.Dielhof

Onze ervaring met dit bedrijf is uitstekend en vriendelijk en dit geeft vertrouwen.

B.M. de Rover-van Andel

Zeer goed geïnformeerd over alle mogelijkheden. Klantvriendelijke verkoper!

waterlust

Eigenlijk maar 1 woord : goed

WMK

Groot assortiment met goede prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijk en kundig personeel, maar duurt soms vrij lang voordat je geholpen wordt. De computers zijn verschrikkelijk ouderwets.

Heel fijn dat er zo veel keuze aan stoffen is als je een bank wilt kopen.

Nieuwe computers. De huidige computers hebben zo'n verschrikkelijk ouderwetse uitstraling die totaal niet past bij dit bedrijf, dat juist met zijn tijd mee gaat. Het nieuwste van het nieuwste is... Nieuwe computers. De huidige computers hebben zo'n verschrikkelijk ouderwetse uitstraling die totaal niet past bij dit bedrijf, dat juist met zijn tijd mee gaat. Het nieuwste van het nieuwste is niet nodig, maar MS DOS kan écht niet meer!

Wilma de Visser

Gezellig hartelijk gelijk koffie aanbieden en goed advies

Goed advies de tijd nemen gastvrij gelijk koffie aanbieden

Goeie ervaring met deze winkel en als ik nog wat nodig zou hebben kom ik hier zeker terug!!

Ik vind de klantvriendelijkheid heel sterk en alle aandacht en het advies ook heel goed.Dit is mijn ervaring in Sliedrecht.

Heb geen punten of tips...alleen ga zo door!!

Viset

Bankstel voldoet niet aan onze wensen

Fam Gudde

Wij vonden de kennis over wat wij hebben aangeschaft heel erg goed de stoelen zitten goed