Alrei R.R. Vos, Bleiswijk

Onze indruk was positief en werden door het personeel plezierig benaderd en van goed advies voorzien! Daarvoor onze complimenten

De klantvriendelijkheid is van groot belang; ook het aanbieden van een kopje koffie werkt positief

Alles in de winkel staat wat te dicht op elkaar en geeft een wat rommelig effect

De ervaring met Profijt was zeer goed,alleen de bezorgen had haast en keek niet zo nauw.
Heb zelf maar verteld hoe de bank het beste naar binnen kon.

Goede voorlichting en uitleg.

Zie boven bezorgen.

Vriendelijk en netjes geholpen

goede prijs kwaliteit verhouding

de mogelijkheid om bv bankstel door het bedrijf te laten behandelen met het vuilwerend middel.

Arie van't Hof

Correcte behandeling

betaling met betaalkaart aan huis

bezorgkosten vooraf vermelden en niet tijdens het invullen van het bestelformulier

Wij zijn Tevreden met alles

P.a. Vissers

Wij hebben een bank gekocht ter vervanging van onze oude.

De verkoper nam de tijd om onze wensen aan te horen en liet ons banken zien die daar bij pasten. Daarnaast gaf hij ook alternatieven die dicht bij onze wensen lagen.

En nog voor de...

En nog voor de aankop een bak koffie gekregen, hoewel een kleine geste, voelden wij ons hierdoor gewaardeerd ondanks dat wij nog niet besloten hadden iets te kopen.

Niet zo zeer gericht op Profijt zelf, maar de bezorgdienst levert niet in het weekeinde. Dat zou schelen.

Heel goed geholpen door Anne-Maria. De bank kwam precies na de afgesproken levertijd. De bezorgers hebben de bank netjes in elkaar gezet.

Sympathiek personeel

Winkel zag er keurig uit

Geleijnse

Goed advies gezellige winkel

goed advies leuke ontvangst met koffie

geen sugesties