Goede adviezen

C.J. van Kuijk

Aanschaf van hoekbank.

K. Boes

Aanschaf diverse meubels, o.a. servieskast, woontafel, tv meubel, 2-zits en 3-zits bank, salontafel. Onze ervaring is zeer positief, zie de sterrenwaardering.

zie de sterrenbeoordeling

Geen idee

Joop van Scherenseel

Op advies van kennissen en ervaring vanuit een ver verleden weer naar Profijt gegaan. We hebben de kans gekregen om rustig door de zaak te lopen en alles te bekijken zonder een agressieve benadering... Op advies van kennissen en ervaring vanuit een ver verleden weer naar Profijt gegaan. We hebben de kans gekregen om rustig door de zaak te lopen en alles te bekijken zonder een agressieve benadering van het personeel.
Op het moment dat wij over wilde gaan tot aankoop zijn we uitstekend te woord gestaan en erg goed geadviseerd.
Zullen dit filiaal zeker positief uitdragen bij kennissen.

zie boven

visser

Zeer goed geholpen om juiste keuze te maken

Je wordt niet gelijk aan gevallen om iets te kopen je kan in alle rust rond kijken

Jaren geleden hebben wij bij Profijt Meubel Sliedrecht gekocht.Exacte datum is ons niet meer bekend.Schatting 12 jaar of meer geleden. Het was een prima bankstel.Het staat momenteel nog bij onze... Jaren geleden hebben wij bij Profijt Meubel Sliedrecht gekocht.Exacte datum is ons niet meer bekend.Schatting 12 jaar of meer geleden. Het was een prima bankstel.Het staat momenteel nog bij onze dochter in Zoetermeer.Thans hebben wij w eer bij Profijt Meubel Sliedrecht een nieuw bankstel gekocht en werden wij weer geholpen door de verkoopster van toen.De hernieuwde kennismaking was prettig.

Marianne Glissenaar

Vriendelijk, behulpzaam en kundig.

De klantenservice

AA Boot

Helemaal goed.....

leuke prijzen

E. Vink

Prima, klantvriendelijk

Klantvriendelijk en niet opdringerig

(van de zomer was het extreem warm in de winkel, een airco zou niet verkeerd zijn)