gerritsen

Super

aardig personeel ,nemen de tijd voor je

?

Wiersma

Klantvriendelijk personeel, goed geholpen, goede afspraken en prima levertijd

walgers

Alles is tot nu toe naar alle tevredenheid afgehandeld van verkoop tot levering

de klantvriedelijkheid van de medewerkers en het goede advies

Peter Fredriks

Vast en deskundig personeel zoals Marco is en blijft een aanwinst. Bank zit goed, netje's afgewerkt en was goed en degelijk verpakt zodat er zich geen beschadigingen konden voordoen.

Vrouwelijk personeel in Utrecht was gekleed in een batman shirt. Dit kwam echt te jeugdig over en gaf niet de juiste uitstraling naar de klant toe. Jong personeel is prima maar let wel op kledij en... Vrouwelijk personeel in Utrecht was gekleed in een batman shirt. Dit kwam echt te jeugdig over en gaf niet de juiste uitstraling naar de klant toe. Jong personeel is prima maar let wel op kledij en taalgebruik.

A. Bosboom

Ik kom al jaren bij dit bedrijf en wordt altijd prima geholpen.

Versluis

Leuke winkel goed personeel daarom kwamen we weer bij jullie terecht.

Ruime keuze mooie winkel

Laadpunt is wat lastig

moerland

Goede en snelle service

L g Heijblom

Het was een verademing om bij U in de zaak binnen te komen , wat een uitstraling, wij zijn ook in de zaak in hellevoetsluis geweest waar totaal geen sfeer was , deze heeft de uitstraling van een... Het was een verademing om bij U in de zaak binnen te komen , wat een uitstraling, wij zijn ook in de zaak in hellevoetsluis geweest waar totaal geen sfeer was , deze heeft de uitstraling van een wibra winkel , ga zo door in sliedrecht , wij komen zeker een keer terug en zullen Uw zaak zeker bij anderen aan bevelen.

G. Rijnhout

Vriendelijke medewerkers, niet opdringerig, goed advies.
Worden gewaardeerd.