Wij kregen ons bankstel binnen dat werd gebracht door rijnmondtransport toen het binnen in de woonkamer stond zeiden de mannen dat we het zelf moesten uitpakken maar de mannen deden het voor ons ook... Wij kregen ons bankstel binnen dat werd gebracht door rijnmondtransport toen het binnen in de woonkamer stond zeiden de mannen dat we het zelf moesten uitpakken maar de mannen deden het voor ons ook de poten werden er onder gezet wisten wij niks van is ons niet medegedeeld de mannen zeiden wel 3 keer dat zij dat niet hoefde te doen(heel vreemd) ik kreeg de indruk dat zij op een fooitje uit waren niks verkeerd mee had ik toch wel gegeven maar het kwm bij bedelend over..

Bezemer

Goede service, aankoop netjes behandeld

Vriendelijk personeel

Iets nettere kleding personeel

van Linstee

Onze ervaring is dat wij een vriendelijke behandeling hebben genoten.

J.Schot

Afspraken worden na gekomen, zowel de winkel als de transporteur. Perfect.

Goede locatie.

Groter assortiment zou leuk zijn.

smit

Werden heel leuk en vakkundig geholpen.

A Turdo

Professioneel

We hebben een gedeelte van onze bestelling ontvangen. We ontvangen mailtjes die ons informeren over de verwachte leveringstijd. Die geloven we inmiddels niet meer. Tip: houd je aan de levertijd.

R.Gouw

Prettig en goed advies ,met goede tips een mooi bankstel gekocht

Karin

Prima winkel met een ruime keus mooie meubelen

H.L. Markus, Dordrecht

Hoewel wel eerder bij filiaal Sliedrecht geweest is dit de eerste aankoop in dit filiaal. En tevens de laatste keer.

Goede ervaringen bij (het inmiddels gesloten) filiaal Dordrecht.

Een van de stoelen heeft vlekken. Daarom het advies deze niet te bewerken met vuilwerend product. Echter de meubelmaker kon pas ca 3 weken na aankoop. Waardeloos en hier geen gebruik van gemaakt.... Een van de stoelen heeft vlekken. Daarom het advies deze niet te bewerken met vuilwerend product. Echter de meubelmaker kon pas ca 3 weken na aankoop. Waardeloos en hier geen gebruik van gemaakt. Conclusie: geen aankopen meer via Profijt etc. in Sliedrecht.

Reactie Profijt Meubel Sliedrecht:

Geachte heer / mevrouw Markus,
Hartelijk dank voor uw reactie en het prettige telefoongesprek van 24 April j.l.
Nogmaals onze excuses voor het lange wachten ter oplossing van de...
Geachte heer / mevrouw Markus,
Nogmaals onze excuses voor het lange wachten ter oplossing van de klacht.
Ik begrijp uw punt volkomen en hoop u in de toekomst weer te kunnen verwelkomen in ons filiaal Sliedrecht.
E Heijkoop

vd Tien

Wij hebben al meerdere keren meubels gekocht bij profijt en altijd keurig geholpen