Meike

Betaalbare, kwalitatief goede meubelzaak met eerlijke verkopers. Hier word je behandeld als klant en niet als 'nummertje'.
Alle credits aan Gerrit!

Beste meneer/mevrouw Huijbers,
Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren score en uw lovende woorden over onze collega Gerrit!
Beste meneer/mevrouw Huijbers,

Roosen

Beste meneer/mevrouw Roosen,
Hartelijk dank voor de mooie review!

William

Slechte ervaring.

Niet nakomen afspraak die gemaakt is en gewoon €800 meer vragen in 1 dag.
Kom gewoon afspraak na ipv de klant de deur te wijzen.

Beste meneer Moes,
Beste meneer Moes,
Wat spijtig om te lezen dat u geen prettige ervaring heeft gehad tijdens uw bezoek aan onze winkel. Aan de hand van uw review kan ik helaas niet beoordelen wat er exact heeft plaatsgevonden. Mocht u deze review verder willen toelichten verzoek ik u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Jelmer

Op zaterdagmiddag naar de meubelstraat gegaan en bij alle meubelzaken die daar zaten naar binnen gelopen om te oriënteren. Na overal even binnen te zijn geweest had ik het beste gevoel bij Profijt... Op zaterdagmiddag naar de meubelstraat gegaan en bij alle meubelzaken die daar zaten naar binnen gelopen om te oriënteren. Na overal even binnen te zijn geweest had ik het beste gevoel bij Profijt Meubel Tilburg. Dus ben ik hierheen teruggegaan en verkoper Jaap heeft mij uitstekend geholpen. Hij nam alle tijd en ruimte om met mij mee te kijken naar het uitzoeken van de meubels. Uiteindelijk daarom ook alles bij Profijt gekocht. Combinatie van klantvriendelijkheid, het advies en assortiment gaven aan mij de doorslag. Toen ik alles bij elkaar had gevonden nam Jaap zorgvuldig met ons de bestelling door en toen stond ik een tijdje later met een grote glimlach buiten. Maandag werd ik nog gebeld door een andere collega die de order controleerde en die nog een vraag had over mijn order om iets te checken. Dat vond ik ook erg prettig en klantvriendelijk. Al met al een aanrader en ik zou Profijt Meubel dan ook aan iedereen aanraden!

Beste meneer Versteden,
Wat fijn te lezen dat u geslaagd bent voor uw nieuwe meubels, en dat onze collega Jaap u heeft voorzien van de beste adviezen.
Graag tot ziens in onze...
Beste meneer Versteden,
Graag tot ziens in onze winkel!

Lianda bleumers

Er heerst een fijne gemoedelijke sfeer en leuk personeel wat er rond loopt

Beste mevrouw Bleumers,
Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren score en fijn om te lezen dat uw bezoek zo aangenaam is geweest!
Beste mevrouw Bleumers,

Relana mekes

Vaste leverancier

Beste meneer/mevrouw Mekes,
Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren score!

C.H. Van Roij

Zeer vriendelijk geholpen door Francie. Niets was te veel.Deze dame is zeer klantgericht.
Verder mooi assortiment voor ieder budget.
Fijne winkel, zeker om aan te bevelen.

Reactie Profijt Meubel Tilburg:

Hartelijk dank voor uw fijne review meneer/mevrouw van Roij en uw complimenten over de hulp en kennis van Frencie.
Graag weer tot ziens in onze winkel!
Met vriendelijke...
Graag weer tot ziens in onze winkel!

Mieke Verhoekx

Goede ervaring, heb in het verleden ook meubels gekocht en ook goed bevallen.

Reactie Profijt Meubel Tilburg:

Hartelijk dank voor uw mooie review mevrouw Verhoekx.
We zien u graag weer in onze winkel, de koffie staat voor u klaar!

E.Somers

Verkoper Gerrit heeft me heel fijn en gezellig geholpen.
Goede adviezen gehad, zodat ik zeer tevreden ben met mijn
besluit een nieuwe bank te kopen!!

Beste meneer, mevrouw Somers,
Beste meneer, mevrouw Somers,
Wat fijn te lezen dat u geslaagd bent voor een nieuwe bank, en dat onze collega Gerrit u heeft voorzien van de beste adviezen. We zien u graag weer eens in onze winkel.

Netty de Fijter

Wat was ik tevreden over jullie en een vriendelijke verkoper die heel goed advies gaf niks opdringend maar een heldere kijk op de dingen.

Reactie Profijt Meubel Tilburg:

Hartelijk dank voor uw review mevrouw de Fijter.
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe meubelen.