meuleners

Telefonische slecht bereikbaar heel vaak moeten proberen bellen voordat er opgenomen wordt

Reactie Profijt Meubel Tilburg:

Hartelijk dank voor uw feedback en mooie 5-sterren score.
Vervelend te lezen dat u moeite heeft gehad met het telefonisch contact.
Onze administratie is telefonisch bereikbaar van maandag...
Hartelijk dank voor uw feedback en mooie 5-sterren score.
Vervelend te lezen dat u moeite heeft gehad met het telefonisch contact.
Onze administratie is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Mocht u buiten deze tijden hebben gebeld kan het inderdaad zijn dat wij slecht of niet te bereiken waren.
Ik zal uw feedback intern bespreken om dit in de toekomst te kunnen voorkomen.

stefan van elewout

Inloggen voor bestelling werkt niet en na 2 welen nog geen reactie service nav beschadigde stoel

Reactie Profijt Meubel Tilburg:

Hartelijk dank voor uw feedback meneer van Elewout.
Hartelijk dank voor uw feedback meneer van Elewout.
Helaas waren er problemen met het klantportaal in de periode van uw aankoop. Deze zijn nu opgelost. De collega van de service afdeling heeft aangegeven dat er een nieuw frame voor u in bestelling staat. Zodra deze bij ons binnen is zullen wij deze bij u thuis komen vervangen.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, horen wij dit graag van u.

Jan van Opstal

Reactie Profijt Meubel Tilburg:

Hartelijk dank voor uw feedback en de mooie 5-sterren meneer van Opstal.
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe meubelen, en graag weer tot ziens in onze winkel.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor uw feedback en de mooie 5-sterren meneer van Opstal.

Tulin Yenidogan

Ga zo door

Reactie Profijt Meubel Tilburg:

Hartelijk dank voor uw review en de mooie 5-sterren score Tulin!

ASVZ

Niet zoveel mailtjes over de bezorgtijd, heb er denk ik wel 6 gehad! ook met dezelfde tijden.

Beste meneer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review en mooie 5-sterren score!
Beste meneer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review en mooie 5-sterren score!
Vervelend te lezen dat u teveel mails heeft ontvangen, ik zal dit intern bespreken of dit aan te passen is.

m. schouten

Niet

Reactie Profijt Meubel Tilburg:

Bedankt voor het delen van je ervaring meneer Schouten! Fijnte lezen dat alles van A tot Z zo goed is bevallen. Graag weer tot ziens in onze winkel, en veel plezier met uw nieuwe eettafel.
Met...

George

Reactie Profijt Meubel Tilburg:

Hartelijk dank voor uw feedback George.
Fijn te lezen dat u zo tevreden bent over het assortiment en onze klantvriendelijkheid.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor uw feedback George.

Rob van de Wouw

Dubbele check uitvoeren of de bestelde spullen binnen zijn/ op voorraad zijn voordat er afspraken gepland worden dat mensen de spullen komen afhalen

Beste meneer van de Wouw,
Hartelijk dank voor uw feedback en de mooie 9/10 score!
Beste meneer van de Wouw,
Hartelijk dank voor uw feedback en de mooie 9/10 score!
Helaas was er bij uw order een voorraadverschil. Dit is uiteraard niet wenselijk. Fijn om te lezen dat er gelijk voor actie is ondernomen, en een fijne tegemoetkoming is aangeboden.

J.H.M.Ligtvoet

Niks te klagen

Beste meneer, mevrouw Ligtvoet,
Hartelijk dank voor uw review en de mooie 5-sterren score.
Beste meneer, mevrouw Ligtvoet,
Hartelijk dank voor uw review en de mooie 5-sterren score.
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe eetkamerstoelen, en graag weer tot ziens in onze winkel.

Mevrouw van Hees

Ga zo door. Goede service.

Reactie Profijt Meubel Tilburg:

Hartelijk dank voor uw review mevrouw van Hees.
We zien u graag weer in onze winkel!