Goede en deskundig uitleg
Reactie Profijt Meubel Tilburg:
Beste meneer van Riel,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubelen.
Beste meneer van Riel,
Beste Astrid,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank.
Profijt...
Beste meneer, mevrouw Couwenberg.
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen met het uitzoeken van de nieuwe meubelen. Wij wensen u hier veel...
Dank voor uw mooie beoordeling mevrouw Michielsen.
Dit vinden we erg fijn om te horen.
Heel graag tot ziens in onze winkel!
Profijt Meubel...
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn dat ons advies en deskundigheid goed zijn bevallen. Ik wens u veel plezier met uw nieuwe hoekbank, en graag weer tot ziens in onze winkel.
Met...
Beste Wim,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen met het uitzoeken van de nieuwe hoekbank. Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met...
Hartelijk dank voor uw feedback Reniers.
Fijn te lezen dat u vlot en fijn geholpen bent door onze collega's. We zien u graag weer in onze winkel.
Met vriendelijke...
Hier worden wij blij van mevrouw van Esch! Hartelijk dank voor uw review. Ik wens u veel plezier met uw nieuwe banken.
Profijt Meubel Tilburg
Hartelijk dank voor uw review mevrouw van Berkel.
Graag weer tot ziens in onze winkel.
Profijt meubel Tilburg
beste meneer van Helvoirt.
Hartelijk dank voor uw review en mooie 5-sterren score!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe meubelen, en graag weer tot ziens in onze winkel.